Известие

Collapse
No announcement yet.

Нужда от помощ - КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нужда от помощ - КАТ

Предполагам някои от вас знаят,4е съм отговорен редактор на автомобилно списание. Молбата ми за помощ от ваша страна е следната: - Подготвам статия за "пародията" наре4ена КАТ и нейните "представители". Трябват ми копрометиращи снимки на Катаджии в "действие" - Те също карат и говорят! Те също крат и говорят по телефона! - а дали ги глобяват? о4аквам който види и заснеме снимков материал да ми го даде! Статията ще стигне до шефа на КАТ и ще мо поискаме сметка за това!
    Благодаря!
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

А, искаш ли снимка на акт за минаване на неразрешен сигнал на светофар с 6 или 7 печата за продължаване на срока?
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

да, колега hammur@abv.bg

Comment

Имаш поща
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

И без това обичам да щъкам с фотоапарата почти навсякъде Кажи само до кога ти трябват и ще гледам да нащракам всичко което видя
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от jjkale Покажи съобщение
            Предполагам някои от вас знаят,4е съм отговорен редактор на автомобилно списание. Молбата ми за помощ от ваша страна е следната: - Подготвам статия за "пародията" наре4ена КАТ и нейните "представители". Трябват ми копрометиращи снимки на Катаджии в "действие" - Те също карат и говорят! Те също крат и говорят по телефона! - а дали ги глобяват? о4аквам който види и заснеме снимков материал да ми го даде! Статията ще стигне до шефа на КАТ и ще мо поискаме сметка за това!
            Благодаря!
            Тва е кауза пердута. Не знам за кое списание става дума и какъв му е тиража, но началниците в КАТ са такива пердета, че изобщо не им пука. Аз съм писал мноооого такива материали, със снимки естествено, изпращал съм ги, дори съм ги носил лично на Ваньо Стоевски, Алекси Стратиев, оная русата Любка, смешника Краси Костов и т.н. Вервай ми, умряла работа е, хем става дума за списание, което излиза всяка седмица в тираж 20 000 екземпляра.

Ако си ужасно настоятелен, максимумалното, което можеш да постигнеш, е да ти отговорят: "Благодарим за сигнала, ще назначим проверка по случая" - и КРАЙ...

Дори един от тия споменатите по-горе началници в прав текст ми каза при един разговор - "Вие пишете, пишете, пък ние ще си го преместим в другия крачол"

П.П. И сега се сетих още нещо - има някъв закон или разпоредба, че никой няма право да снима униформени служители на МВР при изпълнение на служебните им задължения. За ВСЯКА СНИМКА или фотосесия трябва да имаш предварително подписано писмено разрешение от пресцентъра на МВР - иначе може и да те арестуват. Дори и фотографите и репортерите на големите вестници не смеят, щото после ги карат да трият снимките.
            Last edited by pinko; d.m.y г., 11:44.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

до дръгата сряда

---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:42 ----------

съгласен съм колега, НО щЕ МЕ ПРИДРОЖИ И ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРВИЗ

---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

каня те да се присъединиш към материала ми

Comment

до дръгата сряда

---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:42 ----------

съгласен съм колега, НО щЕ МЕ ПРИДРОЖИ И ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРВИЗ

---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

каня те да се присъединиш към материала ми
                Абе ти наистина ли си редактор? Не, мерси, не мисля да те придрОжавам. Телевизора ми работи, що да го нося на сервиз?

Нали ти казах - "ще си го преместим в другия крачол"
                Last edited by pinko; d.m.y г., 12:01.
                Volvo XC90 D5 '06
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

не да ме придрожиш, а просто да прилойа и твойте материали

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                    Абе ти наистина ли си редактор? Не, мерси, не мисля да те придрОжавам. Телевизора ми работи, що да го нося на сервиз?

Нали ти казах - "ще си го преместим в другия крачол"

Пинко го разконспирира мнимия редактор, освен ако вече редакторите не ги назначават без завършен даже и 4-ти клас
                    146 1.6 TS '00
                    156 2.4 JTD '01

Comment

не да ме придрожиш, а просто да прилойа и твойте материали
                      Уникално - само едно изречение и толкова много грешки. Редактор, а?
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Уникално - само едно изречение и толкова много грешки. Редактор, а?
                        и аз това си мислех...
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Тва е кауза пердута.
                          Абослютно, дреме им на дупетата......закона така или иначе е писан с опцията да не може да не го нарушаваш поне 20 пъти на ден.......държавата в невъзможноста си да предостави на шоферите нормални пътища и условия за придвижване от А до Б, е намерила най - удобното за нея решение - наложила е безброй излишни ограничения, знаци, и правила, принуждавайки волю- неволю водачите да ги нарушават, и с това да си измият ръцете с тях, щото видите ли некадърниците по пътищата били виновни, а не тия в Минсъвета......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Е дреме им, но колкото повече се пише, толоква по-голям е шанса да им придреме, иначе със сигурност ще си дремят .
                            Така че, по-добре да се прави нещо, отколкото нищо.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Е дреме им, но колкото повече се пише, толоква по-голям е шанса да им придреме, иначе със сигурност ще си дремят .
                              Така че, по-добре да се прави нещо, отколкото нищо.
                              Колега, принципно си прав, обаче не мога да се съглася. Ако въпросното 'правене на нещо' е от училищния стенвестник / някой с недобра репутация / световно неизвестен и т.н. може да има обратен ефект...
                              Казано по друг начин: това 'нещо' трябва да се направи от авторитетни медии с голям тираж, иначе е бошлаф раута...
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

Working...
                              X