Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключодържатели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключодържатели

След 987982735 часа и страници търсене вижте на какво попаднах http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0 при нашите приятели от Фиат 'ко става казвате ко искате на пича и ... си имате як ключодържател.Не знам някои писал ли е по темата ама ... Айде и със здраве
    Alfa Romeo - Gift From The God

Хубав сайт и във нашия форум имаше нещо от сорта.Само ако се пише, трябва да се избере на английски ли ще бъде или на български, щото "психарето" на бълг, разни "кръв" и "България" на ингилизки е ...абе ще си затрая,и от мен със здраве
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:25.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Познавам момчето, където ги прави. Прави каквото искате на бг, англ. с каквито шрифтове искате и прочие. Не знам дали има телефон във фиатската тема, но ако някой каже, ще му го дам. Има и сайт, но няма да давам линк, за да не кажат модовете, че е реклама.
      Last edited by soldier; d.m.y г., 15:55.

Comment

Много несериозен пич е за мен /ако е този същия дето правеше и в нашия форум/. 3 пъти ме лъга и мота за един ключодържател и аз естествено се отказах.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Имам приятел, който ми е правил такива преди много години на машина с лазерно рязане. Реално по снимка почти всичко може да направи на ACad и Core Draw.
          Arena Coast Customs

Comment

Момчето ми е правил два ключодържателя като аз си измислих дизайна и единственото условие беше да му пратя снимки с висока резолюция на това, което искам и дори ми го направи в цвят ... и струваше нещо от рода на 7-8лв. !
            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Много несериозен пич е за мен /ако е този същия дето правеше и в нашия форум/. 3 пъти ме лъга и мота за един ключодържател и аз естествено се отказах.
              Не онзи беше от друг квартал.И аз си спомням, че нещо началото на годината си писах с един пич дето прави такива работи, но това "ще се чуем" така си и остана във времето.Нещо не му се бачкаше на човека.
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
              X