Колеги, влюбен съм в един автомобил! Не е от нашата марка обаче.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги, влюбен съм в един автомобил!
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеДаам, истинска класика!
И аз харесвам разни модели от различни марки - без да имам точно обяснение, просто така; дори не класики, а 'обикновени' коли...Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКолеги, влюбен съм в един автомобил! Не е от нашата марка обаче.
Страхтна кола и още по страхотно оакана. Решетчици на капака, фалшиви заключалки... ГолфаджииAlfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеСнимката е правена в България нали?
Страхтна кола и още по страхотно оакана. Решетчици на капака, фалшиви заключалки... Голфаджии
Ето още материал за стичане на лигиDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщениеУспех при събирането на парите.
Имат се предвид долари.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКолеги, влюбен съм в един автомобил! Не е от нашата марка обаче.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
-
Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщениеEleanor е прякорът на тая кола. Иначе си е баш Мустанг.
най-малкото е фаст-бек и предницата изглежда по друг начин, дори от този ъгъл може да се види предното окачване и т.н.
това не е елинор
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
http://www.stevemarshallfordnanaimo....05/eleanor.jpg
ето ти елинор, сега вземо прочети малко какво е точноsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Не искам Елинор. Подарете ми тази от първата снимка за рожденния ден и шъ въ цункъмDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Какво е това? http://clubalfaromeo.com/forum/attac...6&d=1252054393 Нещо взе да ми харесва малко
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment