If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да така е! Когато бях за 5 дни на Влас Мустанга стоеше паркиран на пристанището и не мърдаше от там...
Една от вечерите обаче реши да покаже на хората за какво става въпрос На мен лично само звука на празен ход ми беше достатъчен , но малкия Динев явно не и просто му взе душата със страшен въртеж
Наистина нещо невероятно беше...
Ами малкия Динев с парите на баща си /спчелени разбира се с честен труд/може да вземе и душите на доста неща, не се и съмнявам , сега видях, че това бил и техния...
Ама по темата, има мустанги гледам по 15 000 нов внос от САЩ добре изглеждат
Ами малкия Динев с парите на баща си /спчелени разбира се с честен труд/може да вземе и душите на доста неща, не се и съмнявам , сега видях, че това бил и техния...
Ама по темата, има мустанги гледам по 15 000 нов внос от САЩ добре изглеждат
А, не знаех, мислех че е син на някой от двамата, не чета "VIP" хрониките и не съм ги чувал много много.Е остава само частта че с честно спечелените си пари на много неща е взел здравето
А относно темата, не са лоши ретро колите, ама друго са новите модели.А за колите, аз ако грабна джакпота определено бих си купил само Nissan GT-R, много е готин.
А, не знаех, мислех че е син на някой от двамата, не чета "VIP" хрониките и не съм ги чувал много много.Е остава само частта че с честно спечелените си пари на много неща е взел здравето
А относно темата, не са лоши ретро колите, ама друго са новите модели.А за колите, аз ако грабна джакпота определено бих си купил само Nissan GT-R, много е готин.
Ами да двама братя са...
Притежават множество хотели по черноморието...
Освен този Мустанг имат и Ламборджини, Додж Вайпър...Много Мерцедеси, Бмв-та, Поршета, Бентли и още ама не се сещам...
Голяма работа вече кво имали Диневи,и космическа совалка да имат все тая........И май само тука в България му викат Ламборджини на Ламборгинито ама както и да е....
Голяма работа вече кво имали Диневи,и космическа совалка да имат все тая........И май само тука в България му викат Ламборджини на Ламборгинито ама както и да е....
Comment