If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на мен ми направи впечатление, че министърът на транспорта си е подал веднага оставката-у нас такова нещо нема, съболезнования за загиналите.
Но понеже не съм журналист в родните ни медии и политик, веднага ще кажа, че тая трагедия е само два дена загинали по пътищата, ама това не го броим, не броим също, че поне всяка седмица в някое село убиват възрастни хора, не говоря за тия дето умират при пиянски сбивания или болните от липса на лекарства или некадърни лекари, които чакат подкуп. Това ежеднение е голяма трагедия, стига с тая демаготия да плачем като платени оплаквачки, когато стане едно такова нещастно събитие извън страната, а не виждаме какво се случва ежедневно в милата ни родина.
Иначе затова, че министъра на транспорта им си е подал оставката, някой да се сеща за трагедия преди няколко месеца покрай Ямбол? Някой да си подаде оставката?
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Но понеже не съм журналист в родните ни медии и политик, веднага ще кажа, че тая трагедия е само два дена загинали по пътищата, ама това не го броим, не броим също, че поне всяка седмица в някое село убиват възрастни хора, не говоря за тия дето умират при пиянски сбивания или болните от липса на лекарства или некадърни лекари, които чакат подкуп..
Абсолютно.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Ся по новините гледам тоя хайван поп Николай реди слова че това нещастие сполетяло БГ щото Мадона изнесла концерт, а великата църква предупредила че трябва да се забрани.....щях да падна от коня.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Ся по новините гледам тоя хайван поп Николай реди слова че това нещастие сполетяло БГ щото Мадона изнесла концерт, а великата църква предупредила че трябва да се забрани.....щях да падна от коня.....
Това и мен ме извади от обувките... По-голяма гавра с паметта на хората...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment