Известие

Collapse
No announcement yet.

Камера на КАТ а входа на Стара Загора?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
    А тази в Подслон? Че на толкова криво място я бяха сложили точно на изхода...и някаде със 65-70 да съм минал? Някой имали данни дали бачка?
    Камерата е само кутия, няма радар в нея
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Нарочно заради тях пуснах сички честоти на антирадара, но мълчи там, както и до онази до Подслон.....не знам тия снимки на какъв принцип се правят, надали има радар дето да засече че снимат, но все пак по пътя на логиката, за да заснеме камерата дадена кола, то тя трябва да изстреля сигнал дето радарите да го фащат......изобщо тия дали изобщо бачкат.....мисля че и ток искат, а соларни батерии не се виждат.......
      бяха празни и 2-те с тая на подслон
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Pinko беше писал че новите камери (15 те закупени) не ги лови никакъв радар детектор.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Има и една след Благоевград, посока Петрич, малко след картинг пистата...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            Pinko беше писал че новите камери (15 те закупени) не ги лови никакъв радар детектор.
            Е на какви вълни ги кара на телепатски ли
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
              Е на какви вълни ги кара на телепатски ли
              Има някои пасивни - само камера без радар за скорост. Правят две снимки на влизане и излизане от полезрението на камерата. Като се знае предварително колко дълга част от пътя попада в полето може де се изчисли скоростта на колата (по времевия интервал между двете снимки ). Тоя вид не го хващали детекторите. Но незнам дали въпросните 15 са такива. Вероятно има и други технологии, които да не могат да се хванат от детекторите
              Last edited by Sm0k; d.m.y г., 02:02.
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

http://maps.google.com/maps/ms?msa=0...20&ie=UTF8&z=8

Това са новите и всички работят !
                159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

Първоначално публикувано от Princo Покажи съобщение
                  http://maps.google.com/maps/ms?msa=0...20&ie=UTF8&z=8

Това са новите и всички работят !
                  Това наистина е полезно да се видят всичките къде точно са разположени, друг е въпроса обаче дали работят всички както казваш...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

За камерите и радарите само да ви кажа, че са настроени с 20 километра аванс, но при ограничение от 50 км ако минеш със 71 си вътре.
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      Има някои пасивни - само камера без радар за скорост. Правят две снимки на влизане и излизане от полезрението на камерата. Като се знае предварително колко дълга част от пътя попада в полето може де се изчисли скоростта на колата (по времевия интервал между двете снимки ). Тоя вид не го хващали детекторите. Но незнам дали въпросните 15 са такива. Вероятно има и други технологии, които да не могат да се хванат от детекторите
                      В Австрия или в Унгария имаше такива ако не се лъжа....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Това наистина е полезно да се видят всичките къде точно са разположени, друг е въпроса обаче дали работят всички както казваш...
                        Всички са си напълно изправни ! Това са новите радари,които КАТ закупи.
                        159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Всички ще сме много обидени ако не ни държиш ъпдейтнати кога, къде, как, и прочее......щом си лично намесен.....
                          за магистрала Тракия : точно под моста на мотел "Ихтиман" има 6 камери - по 3 за всяка част от магистралата съответно ... и 6-те парцала гледат автомобилите само отзад ... спокойно можете да си минавате с 200 ... няма да може да ви засече ...
                          а и ако нещо некой ви пита - не ме познавате

на "Люлин" едната инфо е срещу митницата - демек гледа панорамно сметището на суходол и първия мост, а втората гледа втория ... програмирани са им няколко точки за около 9 мисля че бяха за следене .. като 4 от тях са за основите на моста ...шпоркайте без притеснения засега ...

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          има подобни мобилни .. т.е. същите само че за патрулка (макар че тея дето ги ползват не стоят в патрулки, а в обикновени автомобили с ченгета вътре) и могат да се засичат само че не ми е позволено да казвам как ...
                          Last edited by DiStefano; d.m.y г., 11:47.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            за магистрала Тракия : точно под моста на мотел "Ихтиман" има 6 камери - по 3 за всяка част от магистралата съответно ... и 6-те парцала гледат автомобилите само отзад ... спокойно можете да си минавате с 200 ... няма да може да ви засече ...

на "Люлин" едната инфо е срещу митницата - демек гледа панорамно сметището на суходол и първия мост, а втората гледа втория ... програмирани са им няколко точки за около 9 мисля че бяха за следене .. като 4 от тях са за основите на моста ...шпоркайте без притеснения засега ...

има подобни мобилни .. т.е. същите само че за патрулка (макар че тея дето ги ползват не стоят в патрулки, а в обикновени автомобили с ченгета вътре) и могат да се засичат само че не ми е позволено да казвам как ...
                            Е значи тази камера която я дават на гоогле мапс до Ихтиман да не се плашим от нея?
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение

Изключително важно мнение.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                              X