Известие

Collapse
No announcement yet.

Пазете се от този голф 3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пазете се от този голф 3

Тази вевер един голф 3, бордо(вишнев), с рег.номер РА 4966 АХ одари на задна един мой авер, който беше паркирал, моят му чука на прозореца още преди да одари колата, но онзи не спря, одари го и избяга, докато го подгоним беше изчезнал. Бронята е наред, полицията го търси, ако го бяхме хванали краката щяхме да му счупим, бяхме 5 парцала, хубу че не одари моята кяласка която беше зад хюндая. Пазете се от този пич, ако го скивате някаде тоя циганин сигнализирайте ми. подвезаваше се днес из Русе. Пича е опасен, да бласнеш кола, имаше хора около колата, и да избягаш с мръсна газ, ебаси и педал(извинете за езика). Пазете се колеги каде спирате, че тез голфове...мани
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Ето поредната простотия която се е получила от "възпитаните" селски шофери...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Тоя нашенец бе Има и такива хора ... да Ако го мерна из Пазарджик да драсна ли тука , или направо в полицията ?
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Тази вевер един голф 3, бордо(вишнев), с рег.номер РА 4966 АХ одари на задна един мой авер, който беше паркирал, моят му чука на прозореца още преди да одари колата, но онзи не спря, одари го и избяга, докато го подгоним беше изчезнал. Бронята е наред, полицията го търси, ако го бяхме хванали краката щяхме да му счупим, бяхме 5 парцала, хубу че не одари моята кяласка която беше зад хюндая. Пазете се от този пич, ако го скивате някаде тоя циганин сигнализирайте ми. подвезаваше се днес из Русе. Пича е опасен, да бласнеш кола, имаше хора около колата, и да избягаш с мръсна газ, ебаси и педал(извинете за езика). Пазете се колеги каде спирате, че тез голфове...мани
        Абе, я кажи ... обадихте се на кат и какво ви казаха ? Как така полицията го търси ? Аз като звънях за един дето ме бутна, ми казаха на следващия ден да ида в КАТ да пусна жалба.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Бая простаци има и да се пазими, да ни пази Господ, иначе наистина поне пуснете и жалба у МВР то
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Ако трябва всичките кретени да се описват, форума ще се срине от постове....

Лошото е, че едно време бяха голфове само и тук-таме някоя астра/вектра или друг модел гнилоч.Сега по всички марки плъзнаха...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Пича го издирват от кат, пуснахме и жалба и всичко. Просто тоя заслужава краката да му се счупят, да одариш някой и да избягаш, имаше хора около колата, толкова му бяха тъмни стъклата, че нищо не видя, ужас...от кат казаха че ще му вземат книжката от 1-6 месеца и парична глоба...ако видите тоя индивид се пазете,че просто е с две леви явно
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

много ме съмнява, че ще му земат книжката, особено ако на колата й няма нищо
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Пича го издирват от кат, пуснахме и жалба и всичко. Просто тоя заслужава краката да му се счупят, да одариш някой и да избягаш, имаше хора около колата, толкова му бяха тъмни стъклата, че нищо не видя, ужас...от кат казаха че ще му вземат книжката от 1-6 месеца и парична глоба...ако видите тоя индивид се пазете,че просто е с две леви явно
                  Ако въобще нещо му направят...Те на думи в началото са силни и после нищо...Ще видиш сам ще убедиш...Но знае ли човек, пиши като стане нещо...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                  X