Известие

Collapse
No announcement yet.

Нощни тираджии - пазете се!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    На цистерните само 22 тона им е товара и камиона за да ги е застигал бързо значи е карал 160-170 км/ч...
    говоря около....но стия километри в час, си е яката работа.....Холивуд пасти да ядат
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Добре де, не се хващайте толкова за скоростта. Това все пак е преценка на момиче, което нито е карало нито си има понятие от шофиране. За нея безопасна дистанция между 2 коли е разстоянието в което могат да паркират поне 2 такива цистерни
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

а на кое да вярваме .... някаква кола ,някакъв тир зад нея мига мига мига и после препречва пътя ... айде стига с тая история. Другият път като пускаш такива теми гледай свидетелят да е от първо лице единствено число .
        Last edited by SFINKS; d.m.y г., 13:12.

Comment

И сега какво...да не пускам теми защото на теб не ти се струват достоверни и интересни? Айде нема нужда. Не си ми определящ фактор.

Comment

не на мен , на всички им се струват недостоверни ......
            Другият път като пускаш такива теми гледай свидетелят да е от първо лице единствено число , да си все пак някакъв фактор в цялата история
            Last edited by SFINKS; d.m.y г., 13:41.

Comment

Добре бееее, разбрахме, че ти се струва нереално, каза го вече. Няма нужда да се зъбиш и иронизираш всяко мое писание. Нали знаеш, че като не ти харесва някоя тема просто не я четеш. Ако имаш какжо да кажеш казваш го и това е. Не е необходимо да натрапваш твоето злобно мнение.

Comment

Ааа що да не е интересна темата , виж какво хубаво се посмяхме , тирове с 150 , анадолци с ножове , тимаджии , Спилбърг

Comment

И спамери бих добавил аз

Comment

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60800

Хасковски Автобус и Камион се гонят с 140км/ч в Стара Загора
                    http://vbox7.com/play:d6f13fad
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                    Ex Fiat 126p
                    Ex Fiat Вravo 1.6
                    Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Това, че ТИР-овете карат доста бързо не е невероятно. Аз не знам с колко съм карал веднъж, но се виждаше че 1.4 литровата машина се задъхва, а отзад ме настига ТИР и ми бибитка и ми пресвятка. Уплаших се и натисках повече, но той все пак ме настигна и ме затвори да спра отстрани пътя...иначе се бяхме блъснали. Не бях правил нищо неразумно на пътя и ми беше доста странно..аджеба защо ме спря ТИР. Човека дойде и ми каза че 2 километра по надолу ми е паднал таса на колата и да ида да си го взема. След което му благодарих и си тръгнах...
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Силно се съмнявам в това. Мисля, че по-добре познавам приятелите си и точно поради тази причина ще игнорирам мнението ти и няма да ти обяснавам що за човек е. А това, че им е денонощна професия не им дава право да имат такова поведение на пътя спрямо другите участници. Извинявай ама посред нощ да затиснеш кола на магистралата с 2 цистерни паркирани напряко на пътя...... Дали някъде го е засякъл или си е забравил фаровете за мъгла.... мисля, че малко да му се лепне отзад на дълги би имало доста добър ефект.
                        Много неща нямат право, ама все пак ги правят - като например да карат в аварийната лента. Нямат право, но се движат там...

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
                          Това, че ТИР-овете карат доста бързо не е невероятно. Аз не знам с колко съм карал веднъж, но се виждаше че 1.4 литровата машина се задъхва, а отзад ме настига ТИР и ми бибитка и ми пресвятка. Уплаших се и натисках повече, но той все пак ме настигна и ме затвори да спра отстрани пътя...иначе се бяхме блъснали. Не бях правил нищо неразумно на пътя и ми беше доста странно..аджеба защо ме спря ТИР. Човека дойде и ми каза че 2 километра по надолу ми е паднал таса на колата и да ида да си го взема. След което му благодарих и си тръгнах...
                          Е да има и много добри тираджии спор няма
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

[/COLOR]
                            Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Е да има и много добри тираджии спор няма
                            E страшен е, няма що.За 5те лева тас ще ти изкара ангелите и ще те убие....
                            Иначе тира със 160км/ч ми звучи малко като страшнтие истории на баба Илиица....

Иначе трябва да сме малко по-толерантни към тях, защото те не могат да натиснат на магистралата и да наваксат, а както знаете закъсненията им се наказват доста!
                            Last edited by Satanism; d.m.y г., 17:42.
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                              [/COLOR]

E страшен е, няма що.За 5те лева тас ще ти изкара ангелите и ще те убие....
                              Иначе тира със 160км/ч ми звучи малко като страшнтие истории на баба Илиица....

Иначе трябва да сме малко по-толерантни към тях, защото те не могат да натиснат на магистралата и да наваксат, а както знаете закъсненията им се наказват доста!
                              Абе чета го аз това мнение и мисля ,че девойката си е доста права, ако се махни ограничителя на ТИРа през спокойно ще лепни 150-160 пък и да не говорим,че може да е бил празен, а ако човека прави само курсове в България нищо чудно ограничителя да му е махнат и да ги дигни.
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                                Абе чета го аз това мнение и мисля ,че девойката си е доста права, ако се махни ограничителя на ТИРа през спокойно ще лепни 150-160 пък и да не говорим,че може да е бил празен, а ако човека прави само курсове в България нищо чудно ограничителя да му е махнат и да ги дигни.
                                Да, 100%
                                И аз като се кача на хладилника отгоре и перкам с 200...

Само да ви кажа, че след 130-140км/ч предните джамове на такива машинки имат свойството да се трошат
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X