If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре де, не се хващайте толкова за скоростта. Това все пак е преценка на момиче, което нито е карало нито си има понятие от шофиране. За нея безопасна дистанция между 2 коли е разстоянието в което могат да паркират поне 2 такива цистерни
а на кое да вярваме .... някаква кола ,някакъв тир зад нея мига мига мига и после препречва пътя ... айде стига с тая история. Другият път като пускаш такива теми гледай свидетелят да е от първо лице единствено число .
не на мен , на всички им се струват недостоверни ......
Другият път като пускаш такива теми гледай свидетелят да е от първо лице единствено число , да си все пак някакъв фактор в цялата история
Добре бееее, разбрахме, че ти се струва нереално, каза го вече. Няма нужда да се зъбиш и иронизираш всяко мое писание. Нали знаеш, че като не ти харесва някоя тема просто не я четеш. Ако имаш какжо да кажеш казваш го и това е. Не е необходимо да натрапваш твоето злобно мнение.
Това, че ТИР-овете карат доста бързо не е невероятно. Аз не знам с колко съм карал веднъж, но се виждаше че 1.4 литровата машина се задъхва, а отзад ме настига ТИР и ми бибитка и ми пресвятка. Уплаших се и натисках повече, но той все пак ме настигна и ме затвори да спра отстрани пътя...иначе се бяхме блъснали. Не бях правил нищо неразумно на пътя и ми беше доста странно..аджеба защо ме спря ТИР. Човека дойде и ми каза че 2 километра по надолу ми е паднал таса на колата и да ида да си го взема. След което му благодарих и си тръгнах...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Силно се съмнявам в това. Мисля, че по-добре познавам приятелите си и точно поради тази причина ще игнорирам мнението ти и няма да ти обяснавам що за човек е. А това, че им е денонощна професия не им дава право да имат такова поведение на пътя спрямо другите участници. Извинявай ама посред нощ да затиснеш кола на магистралата с 2 цистерни паркирани напряко на пътя...... Дали някъде го е засякъл или си е забравил фаровете за мъгла.... мисля, че малко да му се лепне отзад на дълги би имало доста добър ефект.
Много неща нямат право, ама все пак ги правят - като например да карат в аварийната лента. Нямат право, но се движат там...
Това, че ТИР-овете карат доста бързо не е невероятно. Аз не знам с колко съм карал веднъж, но се виждаше че 1.4 литровата машина се задъхва, а отзад ме настига ТИР и ми бибитка и ми пресвятка. Уплаших се и натисках повече, но той все пак ме настигна и ме затвори да спра отстрани пътя...иначе се бяхме блъснали. Не бях правил нищо неразумно на пътя и ми беше доста странно..аджеба защо ме спря ТИР. Човека дойде и ми каза че 2 километра по надолу ми е паднал таса на колата и да ида да си го взема. След което му благодарих и си тръгнах...
E страшен е, няма що.За 5те лева тас ще ти изкара ангелите и ще те убие....
Иначе тира със 160км/ч ми звучи малко като страшнтие истории на баба Илиица....
Иначе трябва да сме малко по-толерантни към тях, защото те не могат да натиснат на магистралата и да наваксат, а както знаете закъсненията им се наказват доста!
E страшен е, няма що.За 5те лева тас ще ти изкара ангелите и ще те убие....
Иначе тира със 160км/ч ми звучи малко като страшнтие истории на баба Илиица....
Иначе трябва да сме малко по-толерантни към тях, защото те не могат да натиснат на магистралата и да наваксат, а както знаете закъсненията им се наказват доста!
Абе чета го аз това мнение и мисля ,че девойката си е доста права, ако се махни ограничителя на ТИРа през спокойно ще лепни 150-160 пък и да не говорим,че може да е бил празен, а ако човека прави само курсове в България нищо чудно ограничителя да му е махнат и да ги дигни.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Абе чета го аз това мнение и мисля ,че девойката си е доста права, ако се махни ограничителя на ТИРа през спокойно ще лепни 150-160 пък и да не говорим,че може да е бил празен, а ако човека прави само курсове в България нищо чудно ограничителя да му е махнат и да ги дигни.
Да, 100%
И аз като се кача на хладилника отгоре и перкам с 200...
Само да ви кажа, че след 130-140км/ч предните джамове на такива машинки имат свойството да се трошат
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Comment