Известие

Collapse
No announcement yet.

Нощни тираджии - пазете се!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ебаси филма ...

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Никога не съм твърдял, че цистерната вдига 90км/ч, въпреки че толкова е ограничението на повечето

Ама да ми твърдите тука, че всички карат с по 170...още малко ще кажеш, че в кресненското дефиле го е надминал...
      Еми да то това още в началото го намекнах че не може да се движи с такава скорост, но щом има хора да вярват...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
        Не съм бил там и не съм видял. Историята ми я разказа вчера една приятелка. Случката е следната ........
        Нищо против, ама май е време Приятелката да смени дилъра...
        "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
          Нищо против, ама май е време Приятелката да смени дилъра...
          Коментирахме вече достоверността а преценката й, така че мисля че е време да спрем с това. Иначе и аз нищо против, но мисля, че сам мога да преценя с какви хора се събирам, така че си спести коментарите от този род за в бъдеще и ги запази само за себе си! Аз не обсъждам твоите приятели. Благодаря за разбирането!
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Коментирахме вече достоверността а преценката й, така че мисля че е време да спрем с това. Иначе и аз нищо против, но мисля, че сам мога да преценя с какви хора се събирам, така че си спести коментарите от този род за в бъдеще и ги запази само за себе си! Аз не обсъждам твоите приятели. Благодаря за разбирането!
            Ами май темата се изчерпи отдавна и за да няма повече такива провокации към теб нека модераторите я закрият...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
            X