Известие

Collapse
No announcement yet.

Жена в колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дете мое, не само сам си изкарвам парите ами храня жена и две деца.
    И силно те съветвам да си изтриеш мнението, което обижда дамите във форума.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщение
      А всички знаем как жените постигат целите си - с двата крака напред и широко разтворени...
      това говори лошо единствено за жените, които познаваш и за самия теб, щом познаваш само такива жени

прооф-а добре те посъветва
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Един познат на село миналата година със запалка си провери дали има бензин в резервоара на моторчето, в резултат нямаше вежди 2 месеца, та хич не се и мисля, че такива растат само в наше село.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
          Един познат на село миналата година със запалка си провери дали има бензин в резервоара на моторчето, в резултат нямаше вежди 2 месеца, та хич не се и мисля, че такива растат само в наше село.
          Ти сериозен ли си бе
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Напълно, даже бях наблизо, моторчето беше Минск и взе, че угасна човека си помисли, че може би няма бензин, взе да го клати наляво-надясно да чуе дали нещо се плацика в резервоара, нищо не чу и понеже беше тъмно стъпка номер две беше да извади запалката и през капачката на резервоара да си светка та да види имали някои вкъщи.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Нз настръхвам като видя жена зад волана, далеч, не искам да ги убидя нещо, но всеки ден се удивлявам от тях, мн малко жени заслужават да вземат книжки, но днешно време ги дават на всеки. Виждал съм роми, които името немогат да си напишат, книжки имат....Иначе жените вземат докумета лесно, дори да съгреши винаги има втори шанс за нея, и като го казвам цитирам няколко случая, които са ми добре познати, не като преди много и летя когато аз карах курс,беше толкова стриктно. Не се сардете ама просто колко жени стават за миньори например Затова евала на кадърни жени умеещи да карат, обаче сте като застрашен вид.
              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 21:39.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                НИначе жените вземат докумета лесно,:
                Могли сме , взели сме
                няма да спрем да караме-това е положението
                'койт не му харесва-'фтубуса моля
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

аз пък докато си карам и гледам учебните коли и гледам, че основно жени се учат да карат и да вземат книжка... и настръхвам, като се замисля за всички онези други келеши на по 16-17 години със самочувствието, че са хванали господ за... шушлека и на които е под достойнството да се качат на кола с "У", и които след година ще станат на 18 и ще си купят книжката, защото шумахер пред тях пасти да яде и на тях книжката трябва да върви заедно с акта за раждане...мнозинството жени-шофьори са бавни, объркани, предпазливи, шашнати и се озъртат като зайци, НО НЕ СА АГРЕСИВНИ И ОПАСНИ, както баш майсторите, които си мислят, че пътя е техен или най-много на баща им, святкат ти отзад, свирят, ако не потеглиш на жълто на светофара и от най-дясна лента правят ляв завой престроили се на средата на кръстовището да чакат да светне светофара... и още милион ситуации като изпреварвайки по непрекъсната линия да псуват, че някой им идва насреща и не скача в канавката, да им направи място...безсрамник нищожен!

уффффф, пак подпалих! та с една дума пътят е на всички, независимо от пол, умения, марка кола или цена на колата.

и наистина мисля, че тази тема вече е толкова банална и изтъркана, защото всички може да псувате жените шофьорки, ама в задръстването се заглеждате в спрялата до вас мацка в микрата и хващате тежко-тежко волане отгоре с леко повдигнато рамо, увеличавате музиката и т.н. хайде стига вече! защото почва да прилича малко на детската градина, когато момченцата показват на момиченцата, че ги харесват като ги закачат, бият или гонят. и преди 30 години бяхме ние така и сега дъщеря ми е пак така - някои неща не се променят
                  ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                  ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                  Alfa Romeo 4C

Comment

Имам няколко случая за наблюдения над жени които просто карат по зверски и яростно от повечето мъже. Да не говорим че това туткане, гримиране, оправяне на причоската, или спиране на средата на улицата да каже последната клюка на приятелката си е предпоставка за ПТП. Не са толкова агресивни вярно. Но отнемат предимство, не преценяват дистанции. Имам три различни случая за различни жени с книжка, които докато са се опитвали да паркират или да излезнат са удряли коли и да ги нема после, и то по най-тъпичт начин. Качване на тротоара, давайки назад, защото е забравила че има огледала. За вземането на книжки, им прощават грехове, само защото има сладко дупе, правейки им "мечешка услуга". Толкова нелепи случаи имам в съзнанието си и то с жени. Една тъпа изцепка: приятел си кара на улица главна. От вливаща се малка уличка влиза жена и го удря отстрани, като дошли полицаите му казала: "Ти откаде дойде, не те видях". Има мн мн бисери и случки. Затова евала на грамотните жени зад волана, но те са едва малък процент от общият им брой.
                    Дано никога не те засича кола, защото за нея знак "стоп", не е знак, а писание на някой рапарче.
                    sigpic

Comment

Имам няколко случая за наблюдения над жени които просто карат по зверски и яростно от повечето мъже. Да не говорим че това туткане, гримиране, оправяне на причоската, или спиране на средата на улицата да каже последната клюка на приятелката си е предпоставка за ПТП. Не са толкова агресивни вярно. Но отнемат предимство, не преценяват дистанции. Имам три различни случая за различни жени с книжка, които докато са се опитвали да паркират или да излезнат са удряли коли и да ги нема после, и то по най-тъпичт начин. Качване на тротоара, давайки назад, защото е забравила че има огледала. За вземането на книжки, им прощават грехове, само защото има сладко дупе, правейки им "мечешка услуга". Толкова нелепи случаи имам в съзнанието си и то с жени. Една тъпа изцепка: приятел си кара на улица главна. От вливаща се малка уличка влиза жена и го удря отстрани, като дошли полицаите му казала: "Ти откаде дойде, не те видях". Има мн мн бисери и случки. Затова евала на грамотните жени зад волана, но те са едва малък процент от общият им брой.
                      Дано никога не те засича кола, защото за нея знак "стоп", не е знак, а писание на някой рапарче.
                      естествено е да имаш няколко случая, но смятам че ги помниш точно тях, защото са били жени в колата и са потвърдили твоята теория, но замисли се дали нямаш поне 10 пъти повече случая, в които си се разминал на косъм и са предизвикани от некадърници-мъже.

в крайна сметка добър шофьор е не този, които успява да се измъкне на косъм от рисковата ситуация, а този, който не я създава или успява да я предвиди преди някой друг да я е създал и разбира се не този, който успява да изпревари всички и стига пръв до следващия светофар. или това си е само мое мнение?

аз лично "се родих" откакто купих кола на жена ми. да, няколко уикенда и една седмица ми костваха ужасно много нерви, тъйкато не беше карала откакто беше взела книжка (10 години) и сега е типичният пример на жена в колата, но знам какво и коства това и затова защитавам жените-шофьори и нападам всички идиоти, за които шофирането е война на нерви и им свистят отляво и отдясно и им създават още повече стрес.
                      Alfa Romeo 4C

Comment

Лично обучих жената да кара като хората, и ми коства непосилно много усилия, търпение. Мн беше трудно, и още има кво да учи, на нищо не я бяха научили на курсовете, питаше ме сега кой е с предимство и такива, е сега е ок, научих я на алфичката, и си взе едно пунто. Просто правят някой мн глупави грешки, всичко идва със стажа.
                        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 10:34.
                        sigpic

Comment

.
                          Ха-ха-ха,аз мисля съм казвала ...според една позната,знак Стоп значи....забранено спирането...
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

хахха направо ме уби, ето тази дефениция е интересна.
                            sigpic

Comment

Лично обучих жената да кара като хората, и ми коства непосилно много усилия, търпение. Мн беше трудно, и още има кво да учи, на нищо не я бяха научили на курсовете, питаше ме сега кой е с предимство и такива, е сега е ок, научих я на алфичката, и си взе едно пунто. Просто правят някой мн глупави грешки, всичко идва със стажа.
                              именно! докато при мъжете е обратното - идиотите стават все по-големи идиоти с всеки изминат километър
                              Alfa Romeo 4C

Comment

и аз това съм решил да причиня на моята алфичка. един път вече се случи, и жената и алфата се спогодиха, първата среща мина повече от идеално. Но за момента искам да я обуча преди курсовете, още не ги е започнала, но тъй като не й беше хич ясно кой педал за какво, просто нямаше да ми даде мира, че съм я пуснал така.

Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщение
                                именно! докато при мъжете е обратното - идиотите стават все по-големи идиоти с всеки изминат километър
                                по наблюдения това го подкрепям на 100%. макар че като по-млад шофер бях по-неразумен и безотговорен на пътя.

точно, докато си говорим тук, ми дойде идеята, че ние (дето се пишем за големите шофьори) трябва да помогнем и да научим поне близките до нас женски създания и така да ги опазим от произшествия (не дай си Боже!)

sigpic
                                Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                                http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Working...
                                X