Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да направя....писна ми...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво да направя....писна ми...

Пффффффффффф...

Опитвам се винаги да бъда максимално толерантен на пътя... КОгато паркирам винаги имам едно 3мин мислене за да преценя всички ситуации които могат да възникнат за да съм сигурен че моята кола, ще бъде така паркирана, че няма да пречи на никого или няма да поставя никой в трудна ситуация...

И на края какво става в нашата бруталнооооо проста държава??? Днес отивам до колата и какво да видя...от дясно 2метра драскотина от ключ

Вече 1г. спирам на едно и също място...не съм заемал мястото на някой "псевдо бабаит тип Софиянец, който смята че всички селяни с ЕВ рег. са длъжни да не му спират на мястото"...И какво получавам?!?!? Брутална драскотина... Миналата година спрях на "мястото" на такъв бабаит като по горе и получих 20см драскотина...Окей примирих се...не съм правил глупости и приех станалото....да 3 месеца сънувах как чупя главата на оня кретен, ама някак го преживях и реших да не си тровя повече живота с нерви...

Ама сега???!?! Някой да ми даде една шибана причина колата ми пак да го отнесе?!?Довечера къде да спра подяволите моята кола за 2бона..? Да давам по 50лв. за паркинг на месец?!? Да сложа куче в колата? Да спя до нея?!?!

Я ударен калник, я отъркана броня сега пък ужасна драскотина?!?!...

Къде да спра тази вечер???

Простооо съм брутално разстроен...Пффф нямам толкова много яд в мене колкото огорчение...

Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

за съжаление простотията ходи по хора само... аз никога не мога да разбера хората които драскат коли - колата по никой начин не е виновна - собственика винаги е този който е виновен. Да се разчертават коли е тъпо и низко! Правят го хора които не икат да излязат лице в лице с причинителя на проблема, а си го изкарват на возилото му.
    Венци, дълбока ли е? С пастиране и разни бояджийски магии дали ще се заличи?
    Съболезнования пич!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Най-вероятно са някой хлапета колега.Имах подобна случка със старата ми кола.
      ALFA ROMEO156.1.8TS.98

Comment

за драскотината

Слушай да ти кажа имам идентичен случай като твоя - спирам си колата 3 месеца пряката над Винса, там се спира кой където намери място, не е паркинг. И аз съм толерантен, оставям място пред мен и зад мен, да няма недоволни. Да ама не знам защо на два пъти ми жулят с ключ новата зелена боя от дясната страна по цялото протежение на автомобила, като видях чертите щех да припадна. Боклуци колкото искаш се срещат навсякъде, без значение в кой град си...
        Иначе и аз не мисля че има сериозно решение на проблема - да платя каско за 200 лв за да залича щети за 200 лв, няма смисъл. Та взех да паркирам на съвсем друго място по-отдалечено, даже безплатен паркинг си има (засега), и оттогава нямам никакви проблеми. Пробвай и ти, нищо не ти коства, пък да видим...
        Alfa 156 2.0 - ех,
        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Няма спасение от простаците. Моята кола си я държа в гаража, но миналата година есента отидох до баща ми и паркирах колата си на едно празно място на 100 метра от кооперацията само за да не заема мястото на някои. Там имаше място сигурно за 5 ТИР-а и когато се върнах при колата тя си седеше сама на празното място, но с надраскан преден капак, че даже и калник. Нямам никакво обяснение, кой и защо я е надраскал единствено , че беше след автомивка и някои се подразнил.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Пффффффффффф...

Простооо съм брутално разстроен...Пффф нямам толкова много яд в мене колкото огорчение...

Колега, напълно ти съчувствам, и аз го имам същия проблем, един път драскотина, един път си намирам огледалото на земята на парчета...просто колкото и да е тежко да го признаем в държавата ни властва простащината и има адски много прости хора...моята кола е регистрирана в КАТ Перник щото като я взех временно живеех там и доста си патя сега от РК регистрацията....спирам на една уличка, не пред блок, не пред паркинг но явно някой смята че е негова...кофти, но няма какво да се прави
            Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Не знам какво да кажа ... винаги когато паркирам някъде из града преди да се кача в колата и да тръгна я оглеждам за евентуални щети ... не че с това нещо мога да и помогна,но как си вътрешно се успокоявам ... до сега за щастие никой не е извършил това кощунство над любимата ми кола,но не знам как бих реагирала ако видя подобно нещо
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
              140 HP + Chip Tuning -> ex
              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
              Born to make me happy

Comment

Е тва е върха на простотията.....искрено ти съчувствам
                некои ора не са хора,не са и мъже,това е най-педалското изпълнение.
                Такъв да го набарам майкоооо....
                EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                Suzuki GSXF600 99г.
                Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Според мен, както каза един колега по-нагоре са лапетия...Според мен най-удачно е на платен ама и там не се знае...Иначе може би се нервят на алфата защото е супер яка и за това я драскат.И най-важното се успокой колега, всяко зло за добро

Comment

Пффффффффффф...

Опитвам се винаги да бъда максимално толерантен на пътя... КОгато паркирам винаги имам едно 3мин мислене за да преценя всички ситуации които могат да възникнат за да съм сигурен че моята кола, ще бъде така паркирана, че няма да пречи на никого или няма да поставя никой в трудна ситуация...

И на края какво става в нашата бруталнооооо проста държава??? Днес отивам до колата и какво да видя...от дясно 2метра драскотина от ключ
                    Грешка е да търсиш причината в себе си, тя явно е в нечий "родител". Няма нищо за осмисляне в тая постъпка, то си е поредната простотия . .много не се замисляй и в мене напоследък спират разни Клио-та - съдба.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колега не се ядосвай, в бг е така, простотия до ента степен. На мен постоянно ми крадат капачките и винтилите от джантите кадето и да спра, антената някой ми смъкна,задната емблема ми изкъртиха, простотия. Имах едно удрано и аз, оптавих го. скоро бях спрял на осветено място на центъра за 1 час, места мн, колата беше тъкмо измита, и кво да видя, мн следи от стъпки по капака, малък номер бяха 38-39, сиго некой пияно момиче, ако я бях видял на моста щях да я оставя да работи. имам един съсед, точен, говорим си ала бала, има огромен паркинг зад нас, за 50-60 коли и спрират само 10, и пича винаги се намърдва до моята, спира всеки път на 30-40см. Тъпо е и нз какво да ти кажа, нещо гаражче ако си намериш наблизо до вас това е решението май.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        На мен постоянно ми крадат капачките и винтилите от джантите ........
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...%E5#post475716
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Вече 1г. спирам на едно и също място...не съм заемал мястото на някой "псевдо бабаит тип Софиянец, който смята че всички селяни с ЕВ рег. са длъжни да не му спират на мястото"...
                          Щом си сигурен, че никой няма претенции към мястото спирай си пак там и толкова. Доста често има разни изроди, дето драскат коли без причина просто за кеф. Дразни го щото е измита или щото изглежда добре. Б**ти кретените, направо откачам като знам, че има подобни лекета...
                          Пък дори и в случаите когато си спрял на някого на мястото пак е бахти простотията. Целия свят ли е длъжен да знае, че на това място спира "тъпунгера от третия етаж" примерно. Като им спира някои на мястото не могат ли да кажат, а се крият като мишки и ходят да драскат колите или да им режат гумите...
                          Last edited by Sm0k; d.m.y г., 14:56.
                          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Пффффффффффф...

(...)
                            К'во да се прай, има ги сек'ви тъпанари. Най-добре взимаш едно скутерче, пърпориш с него и си го паркираш в стаята. Или т'ва, или ш'се ръсиш с пари за ремонти, 'щото то и на паркинга няма гаранция, че ще ти я опазят здрава. На повечето паркинги пазачите са нек'ви заспали пенсии, които не вдигат поглед от телевизора.

Comment

Пффффффффффф...

Вече 1г. спирам на едно и също място...не съм заемал мястото на някой "псевдо бабаит тип Софиянец, който смята че всички селяни с ЕВ рег. са длъжни да не му спират на мястото"...И какво получавам?!?!? Брутална драскотина... Миналата година спрях на "мястото" на такъв бабаит като по горе и получих 20см драскотина...Окей примирих се...не съм правил глупости и приех станалото....да 3 месеца сънувах как чупя главата на оня кретен, ама някак го преживях и реших да не си тровя повече живота с нерви...

Ама сега???!?! Някой да ми даде една шибана причина колата ми пак да го отнесе?!?Довечера къде да спра подяволите моята кола за 2бона..? Да давам по 50лв. за паркинг на месец?!? Да сложа куче в колата? Да спя до нея?!?!

Я ударен калник, я отъркана броня сега пък ужасна драскотина?!?!...

Къде да спра тази вечер???

Ми пак спри там и гледай от горе ако някой тръгне нещо да прави направо стреляй.Аман от БОКЛУЦИ!
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                              X