Известие

Collapse
No announcement yet.

питам за скица на място

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на мен ги дай
    горе колегата каза какво да четеш в нотариалния и къде да ходиш. като ти се дават толкова пари,върви при някой адвокат.на драго сърце ще ти извади скица.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщение
      да! заедно с копие от нотариален акт. там трябва да си пише номер на парцел, планосимачен номер, съседи и т.н.

Нищо такова нпе пише в нот акта .
      Пише... няма да преписвам всичко :

ДАРЕНИЕ НА НЕДВИЖИМ ИМОТ ПО ПРАВА ЛИНИЯ

Днес 01-01-01\примерна дата\ пред еди си кой нотариус в присъствието на еди си кой ,се явиха лицата........еди кои си , и лицата сключиха следния договор :

еди си кой дарява на дъщеря си еди си коя следния свой недвижим имот : 500 кв. метра нерегулирано дворно място ,северната част на същото,тялото от 2000 кв.м.\това не го разбрах и аз\ находящо се в землището на кв. Симеоново,в месността ШУМАКО бистришка река ,при съседи на даряваната част - от изток - река ,от запад - шосе Симеоново-Бистрица,от север ТКЗС и от юг ЕАди кой си .. Данъчната оценка е 500 лв
      Дарените заявиха ,че хприемат дарението...

Пише също ,че е към община панчарево ---това е било 1990год. но от там отричат ,че е там заведен имота

Само това пише ,а последното е от мен
      п.п. Не пише номер на парцел и планоснимачен номер

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Е тия утепаха коча с лопатата! Пусни ми го на лично сканиран тоя нотариален акт, че ми стана интересно!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Е тия утепаха коча с лопатата! Пусни ми го на лично сканиран тоя нотариален акт, че ми стана интересно!

Утре в десет ч\аса , ще го сканирам и ще ти го пратя на на поща или скайп ......дай едното от двете
          Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:50.

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

KOOLIO, Пращам ти го на лично копието от акта

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Тегля го. Ама го махни оттук, че има лични данни в него.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Махнах го да не стане издънка.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Махнах го да не стане издънка.
                  Благодаря ,не знам как ,иначе сам щях да го махна

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                  X