Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо се цепите бе хора !?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Накрая хората ще се пренаситят от събития,от тия екскурзиики на 155,156 и там още които са си правили и накрая на кой ще му се ходи примерно на пролетен събор или нещо подобно на груповите събирания..
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
      Накрая хората ще се пренаситят от събития,от тия екскурзиики на 155,156 и там още които са си правили и накрая на кой ще му се ходи примерно на пролетен събор или нещо подобно на груповите събирания..
      незнам защо раглеждате всички тези срещи като отцепване??? Когато няма кой да организира такива мероприятия ги организират самите участници! Не виждам къде е проблема. Който желае може да ходи на всички срещи. Аз лично спрях да следя кога е срещата на Невски за през лятото, но сега предполагам ще съм редовен, като цяло. Просто лятото беше удобно да се направят срещи под наслов с конкретни модели и не мисля че стана лошо. Никой не е бил върнат ако е с друг модел алфа или фиат - винаги сме били задружни!
      Сега предстои италфест и се надявам да стане готино пак! Просто 1-2 големи събития в календарна година не са достатъчно и затова се спретват такива срещички на национално ниво.

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Засега не знам дали аз ще мога да отида на някое събиране в града ми, но ще гледам по някаква възможност поне да отида на поне 2-3 за годината, защото сега ми е последна година в училище и ще трябва да залягам малко повече над учебниците, защото съм мераклия да хода да уча във Варна. Но след Нова година ще си права сметка да хода на всяка сбирка на Алфа Ромео във Враца.
        VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
        Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
          Засега не знам дали аз ще мога да отида на някое събиране в града ми, но ще гледам по някаква възможност поне да отида на поне 2-3 за годината, защото сега ми е последна година в училище и ще трябва да залягам малко повече над учебниците, защото съм мераклия да хода да уча във Варна. Но след Нова година ще си права сметка да хода на всяка сбирка на Алфа Ромео във Враца.
          Ми така трябва и аз ходя когато мога защото в моя град няма такова събиране и ходя в Стара Загора...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
          X