Известие

Collapse
No announcement yet.

14-годишна с БМВ едва не прегази полицай и блъсна патрулка!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 14-годишна с БМВ едва не прегази полицай и блъсна патрулка!!!

Плевенчанка на 14 години блъснала с автомобил БМВ колата на полицейски автопатрул в Плевен. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети на двете коли.
    Това съобщиха от Областната дирекция на полицията в Плевен, цитирани от БТА.
    Инцидентът станал снощи около 22:50 ч. на ул. "Цар Самуил". Автоконтрольори подали сигнал за спиране на БМВ, което се движело само на габаритни светлини. Колата направила рязка маневра към един от полицаите, който с бърза реакция успял да се отдръпне и не пострадал.
    БМВ-то ударило паркирания полицейски автомобил и продължило напред. Полицията започнала преследване, като нарушителят спрял по-късно в близка улица. Зад волана се оказало 14-годишно момиче без книжка, което обяснило, че е взело ключовете на колата без знанието на майка си "да се вози".
    Съставен е акт на майката - 42-годишна жена от Плевен. На нея ще бъдат наложени санкции за преотстъпване на МПС на непълнолетно лице, за неизпълнение на полицейско разпореждане и за причиняване на пътнотранспортно произшествие с материални щети, уточниха от полицията.

Ето линк: http://dnes.dir.bg/2009/09/15/news50...html#sepultura

ПП: До къде ще стигне простотията в нашата държава ми кажете...Та това е момиче 7 клас, което ей така е решило да се позабавлява...Незнам просто никакъв родителски контрол днешно време...
    156 2.4JTD 136+ PS

Чувстото за безнаказаност докъде води....Нямат страх от нищо тия хлапета, и сега какво... майка му ще го отнесе.Трябва да се промени нещо в тия закони, "примерно като те хванат зад волана без книжка, повече никога да не вземеш книжка", да видим колко хлапета ще седнат зад волана тогава, ясно е че няма да липсват и такива, но ще са мнооого по-малко.Не всичко е родителски контрол, когато един родител се държи просташки(не визирам конкретен случай) и псува наляво надясно, познайте какво ще стане от детето, което от малко копира всичко. Ужас, просто нямам думи, късмет е че няма пострадали.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

А, хич не се учудвам. Преди години едно лапе удари баща ми. Чакахме си най-чинно да преминат тези които са с предимство. Изведнъж предната кола включва задна и ни удря след което с мръсна газ тръгва да бяга. Къде обаче един пършив форд ескорт комби ще избяга на тогавашната 22 годишна ладичка на баща ми Тоя си помисли че ни е загубил, неясно защо при положение, че се движим сед него, и спря пред един блок в който дори се оказа, че живее. Шофьора се оказа лапе което със съвсем чиста съвест мога да заявя, че нямаше и 14. Да беше 12-13 годишно някъде. На нас нищо ни нямаше. Ладичката е танк все пак, но тоя беше с одрана и леко подбита броня. Та това е история от преди повече от 10 години, така че сегашните събития хич не ме учудват. Даже се чудя как само толкова леко се е разминало всичко.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        14-годишно момиче без книжка

хахаха това ме разпиля от смях
        Last edited by mochko1; d.m.y г., 23:50.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          А, хич не се учудвам. Преди години едно лапе удари баща ми. Чакахме си най-чинно да преминат тези които са с предимство. Изведнъж предната кола включва задна и ни удря след което с мръсна газ тръгва да бяга. Къде обаче един пършив форд ескорт комби ще избяга на тогавашната 22 годишна ладичка на баща ми Тоя си помисли че ни е загубил, неясно защо при положение, че се движим сед него, и спря пред един блок в който дори се оказа, че живее. Шофьора се оказа лапе което със съвсем чиста съвест мога да заявя, че нямаше и 14. Да беше 12-13 годишно някъде. На нас нищо ни нямаше. Ладичката е танк все пак, но тоя беше с одрана и леко подбита броня. Та това е история от преди повече от 10 години, така че сегашните събития хич не ме учудват. Даже се чудя как само толкова леко се е разминало всичко.
          Да така е до сега бяхме се срещали с такива подобни детски изпълнения, но до сега от момиче аз не си спомням и то 14 годишно!!!

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
          хахаха това ме разпиля от смях
          А няма нищо смешно...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
            Чувстото за безнаказаност докъде води....Нямат страх от нищо тия хлапета, и сега какво...
            Нямат страх наистина. И за това сме си виновни сами, не е в децата проблема...

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            ...До къде ще стигне простотията в нашата държава ми кажете...Та това е момиче 7 клас, което ей така е решило да се позабавлява...Незнам просто никакъв родителски контрол днешно време...
            Контрола липсва не само при родителите, ами от всякъде. И те си порастват с тая мисъл, защото виждат, че и за възрастните няма контрол, значи и за тях няма да има...
            Last edited by Sm0k; d.m.y г., 02:48.
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

дано е яла бой след тая случка
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Книжката мани ама това е умишлено и съзнателно нападение над полицай!!! Тия санкции са съвсем лекички за мен.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

И преди 20 години ги е имало същите истории, детска му работа
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Поне на габарити е карала....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ся то трябва и малко акъл да прецени, че трябва да щракне още веднъж врътката, където е нарисуван фар...., а не "крушка" (габарити)
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                        дано е яла бой след тая случка
                        Eдва ли...

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Книжката мани ама това е умишлено и съзнателно нападение над полицай!!! Тия санкции са съвсем лекички за мен.
                        Каране без книжка, каране без включение светлини, неспиране на полицейски сигнал, нападение над полицай, опит за бягство от органите на реда...
                        Не се сещам за друго нарушение, но за всичкото това майката има съставен акт от 750 лв...Това го даваха по късните новини на БТВ...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

750лв за нападение над служител на реда са смешна санкция. За такова в САЩ например има бърза прцедура и после гледаш небето на квадратчета.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

вече ще си крие ключоветее за БМВ-то, ако изобщо й го оставят от МВР

Comment

Бой до посиняване на малката и т'ва е. Аз ако съм й баща ще я набия. Така после ш'се замисли дали пак ще взима ключове.
                              (Или ако ми пипне компа без разрешение, жива ще я одера).

Comment

Working...
                              X