Известие

Collapse
No announcement yet.

14-годишна с БМВ едва не прегази полицай и блъсна патрулка!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SPEEDER_BG Покажи съобщение
    Бой до посиняване на малката и т'ва е. Аз ако съм й баща ще я набия. Така после ш'се замисли дали пак ще взима ключове.
    (Или ако ми пипне компа без разрешение, жива ще я одера).
    Не е проблема в боя колега, просто винаги е имало и ще продължава да има деца , които правят такива изпълнения, но повярвай ми има доста деца , които без да са били бити или наказвани , никога не са правили такива изпълнения.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

БРАВО НА РОДИТЕЛИТЕ !
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
        Не е проблема в боя колега, просто винаги е имало и ще продължава да има деца , които правят такива изпълнения, но повярвай ми има доста деца , които без да са били бити или наказвани , никога не са правили такива изпълнения.
        Очевидно е, че без бой правят каквото си искат. А като знае, че след поредното изпълнение ще трябва да спи прав/а, защото ще го боли задникът от бой много сериозно ще се замисли следващия път.

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
          но повярвай ми има доста деца , които без да са били бити или наказвани , никога не са правили такива изпълнения.
          Точно като мен...просто баща ми казваше мисли какво ще направиш да не после да съжаляваш и така аз пораснах с тези думи (пък баща ми е 110 кила и няма какда не го слушаш както аз бях малък ) и не съм правил бели...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Пък после БМВ-тата били бързи , да ги догони някаква Астра 1.4 (шегичка)

Все пак трябва да имаш малко акъл в главата . При някои боя и наказанията не помагат .... даже напротив .
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
              При някои боя и наказанията не помагат .... даже напротив .
              За такива държавата е създала ТВУ-тата и детска педагогическа стая (нещо като Гестапо за деца), с която са ме плашили не един път едно време...

Comment

Working...
              X