Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте. Проблем с прегледа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги помагайте. Проблем с прегледа.

Здравейте на всички. Та имам много неприятен проблем. Колата вече е готова да си дойде при мен след леееко рециклиране но... една неприятна спънка. Оказа се, че със стария номер (бял с черни букви и цифри без синьото поле и БГ-то) не мога да мина на технически преглед, а за да и сменя номерата, трябва колата да пропътува 100 километра (от Козлодуй до Враца). Всичко и е платено - винетка, данък, застраховка. Просто няма преглед. Та дайте съвет какъв е законния начин и вообще има ли такъв да я докарам тук, за да я прехвърля и сменя номерата ?
    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Рискувай колега - скачай на колата и "газ" да и сменят номерата!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
      Това или на пътна помощ.
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
        Първоначално публикувано от Crusader
        Това или на пътна помощ.
        Пътна помощ искат 200 лева. Акта за без преглед е 20 лева и не вземат точки. Б*л съм ги. За 200 лева 10 пъти трябва да ме спират. Явно ще е на ход
        ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
        ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
        Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
        Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Другия вариант е да пуснеш "миночистач" няколко стотин метра пред теб. Ма пак си е по скъпо от акта -> така че скачай на самолета и газ!
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Я по добре вземи поразпитай!!
            В началото на този месец / 2 или 3 .02./ прекарах служебният бус на преглед, а той е със старите номера./ Обаче самолета го замества /
            При познати на прегледа минаваш с друга кола но със същият вид гориво / в случая бензин/ и заместващата кола да е приблизително на същите килца.
            Само има 1 мъничък проблем При измерване на % съдържание на СО на изгорелите газове компа трябва да отчете и оборотите на ПХ . И след само 15 мин суетене и събирането на 3 ма от пункта за да баят - изкараха някакъв преносим уред за отчитане на обороти. Щото самолета не е като колите / е той си е самолет/ ама как може да няма делко ?? и къде му е централният кабел от делкото ??? какво е това чудо с 2 бобини, че и със само 8 кабела .
            Трябваше да помагам и аз с почесването по главите им.
            Важно е да намериш познат на пункта или да му се отчетеш с мъни.
            Друг номер е колата да се остави да пренощува в пункта и на сутринта си готов.
            Надявам се да съм бил полезен.
            Повече инфо на лични. Или , ако искаш идвай във варна -ще те уредим.
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
            X