Известие

Collapse
No announcement yet.

Честит сбор, софиянци!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
    Начина ти на поднасяне и представяне на информацията е просто трагичен.
    Дори и да е шега ,тя не е уместна.
    Не започвам с обидите,но ти явно не познаваш нито един Кореняк софиянец или си пишеш просто колкото да не заспиш и даваш определения за черти на хора ,които ти явно не познаваш.
    И ще ти обясня ,защо.
    София има празник /Ден на Града/, а не махленски Сбор.

Иначе имаше и празненства и чествания и хепънинги и мн други неща ,който ги е посетил добре ,който ги е проспал здраве.

С това мисля да изчерпам това което имам да кажа по темата.

Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

Начина ти на поднасяне и представяне на информацията е просто трагичен.
      Дори и да е шега ,тя не е уместна.
      Не започвам с обидите,но ти явно не познаваш нито един Кореняк софиянец или си пишеш просто колкото да не заспиш и даваш определения за черти на хора ,които ти явно не познаваш.
      И ще ти обясня ,защо.
      София има празник /Ден на Града/, а не махленски Сбор.

Иначе имаше и празненства и чествания и хепънинги и мн други неща ,който ги е посетил добре ,който ги е проспал здраве.

С това мисля да изчерпам това което имам да кажа по темата.

ок

спорът става много личен, поне от моя страна, защото аз поне имам мотив за това. не знам дали се сещаш, че ти писах около 4 или 5 ЛС за клубен стикер, ти дори не ме отрази.
      ще помоля да затворим темата! Благодаря ви!
      Last edited by 146_JTD; d.m.y г., 20:53.

sigpic
      Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
      http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Все повече се убеждавам, че София си е друга България коренно различна от всичко останало. Първата работа, че не си знаете сбора кога ви е, втората, че дори и да знаехте не си го празнувате и третата е, че въпреки първите две можехте да си заколите някое агънце поне да почерпите. Само се оправдавате с работа и изнервеност

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от 146_JTD Покажи съобщение
          ок

спорът става много личен, поне от моя страна, защото аз поне имам мотив за това. не знам дали се сещаш, че ти писах около 4 или 5 ЛС за клубен стикер, ти дори не ме отрази.
          Приятел нямаш Мотив за НИЩО.
          Недей да приемаш лично неща ,който са безмислени и нямат утежняваш характер.
          Може да си ми писал ,но не си бил само ти,направих и изпратих/извън СФ/ доста стикери на ужасно мн хора.Имаше изскания дори до Англия . По една или друга причина ти не си се класирал,съдба. Ако идваш на феста и се видиме обещавам наживо да ти обясня някой неща по тази тема.
          Иначе ме подразни подигравателно отношетние ,така поне беше поднесена темата или поне аз така я разбрах.

Последно бъди жив и здрав и не се ядосвай за глупости.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Приятел нямаш Мотив за НИЩО.
            Недей да приемаш лично неща ,който са безмислени и нямат утежняваш характер.
            Може да си ми писал ,но не си бил само ти,направих и изпратих/извън СФ/ доста стикери на ужасно мн хора.Имаше изскания дори до Англия . По една или друга причина ти не си се класирал,съдба. Ако идваш на феста и се видиме обещавам наживо да ти обясня някой неща по тази тема.
            Иначе ме подразни подигравателно отношетние ,така поне беше поднесена темата или поне аз така я разбрах.

Последно бъди жив и здрав и не се ядосвай за глупости.

всички да сме живи и здрави и да не хабим нерви за глупости. сигурно аз не съм я поднесъл правилно, както и да е. и ти ако не си бил в настроение за шеги, ми се върза. съжалявам, че не се получи.

sigpic
            Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
            http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Working...
            X