Известие

Collapse
No announcement yet.

Солидарност от колега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Солидарност от колега

Днес драги колеги, съединителят ми предаде богу дух! Неприятната случка ми я съобщи сестра ми която беше излезнала с колата, но както и да е. Не за това съм пуснал тази тема. Просто исках да попитам кой е бил колегата който е спрял да и помогне? Случката е станала около 18:00-18:30 на Ломско шосе пред Билата в Надежда. След като аварирала и са и помогнали да избута колата отстрани на пътя колега с 146-ца, бордо, спойлерче и лети джанти е спрял да види може ли да е полезен с нещо. Споделил е, че той самия има колата от 3 месеца. Та колега ако четеш тук (както май разбрах, че правиш) кажи си кой си та да ди благодаря лично. Макар, че е нямало какво да направи в конкретния случай важното е, че се е отнесъл съвсем колегиално за разлика от всички останали, които просто надули клаксоните и отпрашили! И все пак, ако никой не си признае просто казвам едно благодаря на нашия незнаен войн!
    The greatest of all scientific hobbies!

Браво на незнайния колега, въпреки, че още не си е признал
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Аз също съм спирал на закъсали алфисти ,после се чустваш много готино.
      Да е жив и здрав колегата,а сестра ти пич само бели прави с колата ти,така да знтаеш.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Aaaa, предния път да, грешката си беше нейна, но тоя път не мисля, че е виновна. Просто му е дошло времето на долния ляв педал Въпрос на време е било мен ако ме питаш, а това ,че се е случило в нейните ръце....късмет, ако въобще може да се нарече така
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
        X