Известие

Collapse
No announcement yet.

издирва се лицето..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
    Венелин Василев Чамов с ЕГН: 7109154425 - ул."Капитан Райчо" № 69, ет.3, ап.16гр.Пловдив,0896973737 и0878711915
    Дали помниш рег. номер на някоя негова кола ?Ако да и той си е сменил адресната регистрация ще го намериш лесно.
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

не знам ще видя сигурно ще му изпратим чрез нотариус да дойде или сигурно съд
      alfa 164 t.s ex
      tipo 2,0 16v turbo ex
      opel astra amnesia ex
      megane 2 ex
      alfa 159 jtd ех
      audi A6/S TQ 330+
      audi a4 b5 1,8 TQ 500++
      alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

момчета имам информация че тоя кара фиат пунто с две врати синйо на цвят с пукнат одгоре преден джам лицето е много дебело така че дебнете
        или ако видите червено типо седичи без номера
        alfa 164 t.s ex
        tipo 2,0 16v turbo ex
        opel astra amnesia ex
        megane 2 ex
        alfa 159 jtd ех
        audi A6/S TQ 330+
        audi a4 b5 1,8 TQ 500++

Comment

момчета ще ви разкажа историята и докъде стигнах с тоя измамник:
          преди около една година карам си типото и спира до мен тоя и ми вика имам същото в италия
          от там се заговорихме и отидохме в тях ми го показа на снимки на компа фиат типо седичи така от приказка разбрах че тоя е продал на един причтел кола и че уж няма проблеми ....мошеника говореше много убедително и аз му повярвах нали съм риба искаше ми 800лева за докарване които му дадох после още 500 лева за колата и там некви такси ..общо 1300 кинта и от там се почна филма всеки ден ме лъжеже накрая си изклучи телефоните ходих до тях ама баща му вика че не живеел там в последствие разбрах че тоя бил много голям мошеник ..после ме прибраха и излязох чак септември ,, онзи ден един приятел ми каза че един продавал типо за 1000 лева ха моя човек..само че си изгуби тела и няможах да му взема номера в последствие тоя мошеника отишъл при един приятел и му искал 500 лева пък щял да му изпрати документите после същата работа направил и с още едно момче ама те не се хванали и не му дали пари
          намерих му тела ама има гласова (разбрах че сестра му живее в италия и тоя сега уж бил там)междувременно единия приятел ме закара да видвя къде тоя държи колата в един гараж..и така вече знам къде е колата и такаа.. сега обаче какво да правя по нататък....
          alfa 164 t.s ex
          tipo 2,0 16v turbo ex
          opel astra amnesia ex
          megane 2 ex
          alfa 159 jtd ех
          audi A6/S TQ 330+
          audi a4 b5 1,8 TQ 500++

Comment

Ники освен да се навърташ по честичко покраи тоя гараж ли е това паркинг ли е и ако има някав пазач премирно да му бутнеш някои лев и да те осведоми примерно ако се появи някои или пък да търсиш познати във близост все ще се появи някои ден няма начин
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ники, брат, обърни се към полицията и им разкажи за проблема ти. те да кажат какво може да се направи. С твоите проблеми до сега недей да се занимавал лично! онзи боклук ще вземе да се дърви, ще ти посегне и после знаеш....а не си в позиция да го правиш това точно в този плешив момент.
              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аз пострадах от същия по подобен начин. Пуснах жалба в полицията януари месец. Оказа се, че не съм единствен. Делото му на Венелин беше на 26.09.2009г. и го осъдиха на година и двевет месеца. Това му е четвърта присъда. Не знам за каква Италия са ви казвали, но той от маса време няма право да напуска страната, а в настоящия момент би трябвало да е в затвора. Така че най-добре го търсете чрез полицията. Аз до момента не съм успял да си върна парите. Тепърва ще трябва да се занимавам със съдия изпълнител и нямам идея какво ще стане.
                Пожелавам ви успех - дано го намерите. И дано да съм бил полезен. Много нерви изхабих с въпросния Венелин и смятам, че такива като него трябва да се гонят до дупка и да си плащат гяволъка.

Comment

"ЕКСПРЕС-В - ВЕНЕЛИН ЧАМОВ" ЕТ
                  Булстат 115090613
                  Адреса на фирмата е същия, който си посочил.

ако нещо ще ти е от полза...

Comment

ее кви филми значи къде ще е тоя мошеник ся
                    луда работа......
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++

Comment

май тряя му отида на свиждане
                      alfa 164 t.s ex
                      tipo 2,0 16v turbo ex
                      opel astra amnesia ex
                      megane 2 ex
                      alfa 159 jtd ех
                      audi A6/S TQ 330+
                      audi a4 b5 1,8 TQ 500++

Comment

Здравейте,всички познати и непознати.
                        Не знам това ли е мястото,където трябва да напиша това,дано все пак съм уцелил

Ако някой се интересува все още от лицето-измамник,
                        Венелин Василев Чамов,давам пълно инфо,къде можете да го откриете,който има нужда,да ми пише на имел-razor6544@mail.bg, а може и тук

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Венелин Василев Чамов,давам пълно инфо,къде можете да го откриете,който има нужда,да ми пише на имел-razor6544@mail.bg, а може и тук

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:19 ----------

Comment

Working...
                        X