Известие

Collapse
No announcement yet.

Автомобили за продан в Италия.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
    За 166-ци като цяло мога да ти дам оринтиеровъчна цена, но така като гледам ти се интересуваш от нещо по-конкретно и за да не те подведа първо ще трябва да разпитам колега. Предполагам не бързаш за отговор затова като имам по-точна информация ще пиша.
    Мне, съвсем не бързам. Благодаря ти!
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

[QUOTE=BoxerPower;565707]В някой случаи представляват нещо като табели със залепени отгоре номера, в други това са подпечатани и разписани ламинирани картони с номера. [COLOR="Silver"]
      тези номера тип "горублянси ламинат от Офис1" такива главоболя докарват че си нямаш престава.
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Чак сега изчетох коментарите и ще се включа и аз. И мисля, че част от темата трябва да бъде запазена, но в Общи приказки.
        Аз далеч не вярвам априори в знанията и добрите намерения на колегата и неговите хора в Италия. Но и съм далеч от мисълта априори да ги изключвам. Защото познавам хора, които работеха почти на същия принцип. И не само познавам, а в семейството ми осем години карахме кола, докарана от такъв човек. Въпросният човек беше доста вещ в търговията с коли, но не беше достатъчно безскрупулен за джамбазин с автокъща. Затова си изкарваше хляба от друго, но от време на време припечелваше по някой лев отгоре като докарваше коли от Германия. Неговият подход беше друг - казваше една твърда цена за докарването в която влизаха всичките му разходи. Така докара коли на целия квартал. И сега, шест години след като загина, хората още го споменават с добро.
        Така че, без да отричам добрите намерения, съм на принципа "око да види, ръка да пипне". Но идеята да ти помогнат сам да избереш кола е прекрасна. Дано да има доволни клиенти!
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Местя темата в общи
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Последно офертата за 147-цата още ли е активна?
            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
            sigpic

Comment

А за 166-ците нещо ще чуем ли . Дано колегата да не се е отказал.

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                Последно офертата за 147-цата още ли е активна?
                Ами трябва да попитам. Не помня дали колата са я видели в автокъща или е на частно лице. Ще попитам и ако не е заминала вече ще пиша.

---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 11:57 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                А за 166-ците нещо ще чуем ли . Дано колегата да не се е отказал.
                Спокойно не съм се отказал и не мисля и да го правя. Все пак нали трябва да оборя колегите като SFINKS и да покажа, че сме сериозни. А относно 166-ците както и другите автомобили, ще има инфо когато хората ми попаднат на добри оферти за такива. Аз съм ги предупредил да се оглеждат така, че ако има нещо ще пиша. Все пак колеги не забравяйте, че в момента правим цялото нещо на добра воля и само в свободното си време т.е. не очаквайте ако ми кажете, че търсите някакъв автомобил да намеря оферта още на следващия ден
                BMW E39 528i

Comment

Чудесна тема, радвам се че има хора дето да се занимават с това, причината аз да си крача сегиз - тогиз до Англия и да влача колица оттам беше автоджамбазкия подход и пазар у нас, по специално на частите за 156.......и макар че аз не живея от това, и ми е нещо като хоби и нещо което да запълва малкото ми свободно време, ако колегата с обявата го прави това дори и на 50% с мисъл първо за юзъра, отколкото за себе си, може да се надява на мойте адмирации, все пак е повече от ясно че мненията на доволни от него потребители ще са повече от желателни......
                  И да си кажа и аз - търся 147, двойка, селеспийд.......жената трябва да я катурна от тоя Смарт, 156 ще ми е най - лесно да подържам, но пък ще и е голяма за нея, а поне още 3-4-5 години не мисля че ще се справи с ръчни......знам не особенно приятни неща за подръжката на колите от южна Италия, но пък това не означава че всички са такива.....
                  Мерси....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Две оферти от днес... т.е. не от днес, но днес се чух с моите хора и те ми пратиха малко снимки и ифно за 2 Alfi-чки на които са попднали. И двете са на частни лица.

Alfa Romeo 156 JTD 1.9 Sportwagon

мощност: 85 KW - 115 hp
                    пробег: 74 000 км
                    година: 2005
                    Евро 3
                    екстри: full optional т.е. с всички възможни екстри.
                    дизайн GIUGARO (това и представа си нямам какво е)

Цена: 8 500 Евро

Click image for larger version

Name:	ALFA 156 sw 1.9 JTD exclusive mod. 2005.jpg
Views:	1
Size:	68.3 Килобайта
ID:	2269265Click image for larger version

Name:	ALFA 156 (1).jpg
Size:	63.0 Килобайта
ID:	2269266Click image for larger version

Name:	ALFA 156 (2).jpg
Size:	61.1 Килобайта
ID:	2269267Click image for larger version

Name:	ALFA 156 (3).jpg
Size:	63.6 Килобайта
ID:	2269268Click image for larger version

Name:	ALFA 156 (4).jpg
Size:	52.1 Килобайта
ID:	2269269Click image for larger version

Name:	ALFA 156 (5).jpg
Size:	54.6 Килобайта
ID:	2269270

Внимание: Първоначално бях пуснал 166-ца от 2003-та full optional но тя си е заминала днес. На нейно място пускам нова 166-ца, като за тая мене лично ми се къса сърцето че нямам парите...

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

мощност: 110 KW - 150 hp
                    пробег: 70 000 км
                    година: 2004
                    екстри: всички обичайни екстри за модела
                    забележки: първи собственик, в отлично състояние.

Цена: 7 000 Евро

Name:	Alfa Romeo 166 JTD (1).jpg
Size:	48.3 Килобайта
ID:	2269349Click image for larger version

Name:	Alfa Romeo 166 JTD (2).jpg
Size:	34.5 Килобайта
ID:	2269350Click image for larger version

Name:	Alfa Romeo 166 JTD (3).jpg
Size:	34.5 Килобайта
ID:	2269351Click image for larger version

Name:	Alfa Romeo 166 JTD (4).jpg
Size:	46.5 Килобайта
ID:	2269352Click image for larger version

Name:	Alfa Romeo 166 JTD (5).jpg
Size:	41.6 Килобайта
ID:	2269353Click image for larger version

Name:	Alfa Romeo 166 JTD (6).jpg
Size:	50.6 Килобайта
ID:	2269354

Както вече споменах автомобилите са на частни лица т.е. цените им сигурно могат да бъдат пазарени на място. Разбира се моите хора няма как да ги пазарят и да ви дадат крайна цена понеже те не ходят да купуват а само да оглеждат автомобили и то с ръце в джоба

Колеги имайте и още нещо в предвид. Обявите които пускам са на принципа "днес ги има, утре - не" т.е. автомобилите са си в Италия и както вече споменах ние не сме търговци, не купуваме, не продаваме, не капарираме и няма как да кажем на хората "запазете ни тая кола". Е разбира се ще кажем евентуално да поизчакат с някой ден защото ще идва познат или роднина да я огледа, но дори и така да е ако сте си харесали автомобила ще трябва бързичко да се организирате.

Пак повтарям ще помогнем на всеки колега да си внесе автомобил ако си е харесал такъв, но под помощ разбирайте, че ще му асистираме докато е един вид на гости в Италия, а не помощ от сорта на: "няма проблем братле ние ще ти капарираме, купим и внесем бегачката с наши пари пък после ше се оправяме". Който прояви интерес, свързва се с нас за да видим какво ще можем да направим за него и какво не.

Ами това е за сега колеги, като се появят нови оферти ще ги пускам, както съм и обещал
                    Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 21:16.
                    BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                      "Запазена Алфа със задно" като 300-400 евро ли ти звучи?
                      Колега днес моите хора оправдаха думите ти. Видя ли са неква много запазена Алфета и са питали собственика дали се продава... човека просто има казал 5 000 Евра И те се заприказвали с него как може толкова стара кола да струва такива пари и пича им отговорил, че такива автомобили в Италия се водели ретро автомобили и ако са отлично запазени и подържани (като неговия) просто са безценни... един вид колекционерски. Та не знам човек колко трябва да е фен на Алфа, че да ръсне тия парички за такъв автомобил

П.П. Ето ти и 1-2 любителски снимки за колекцията

Name:	Alfa Romeo Аlfeta 1600 -84.jpg
Size:	48.5 Килобайта
ID:	2269355Click image for larger version

Name:	Alfeta 2.jpg
Size:	67.0 Килобайта
ID:	2269356Click image for larger version

Name:	Alfeta 3.jpg
Size:	58.8 Килобайта
ID:	2269357
                      Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 21:41.
                      BMW E39 528i

Comment

Видях 166-цата. Много добре изглежда, но цената е висока. Тези отпреди фейслифта предполагам са по-евтини?

Comment

Видях 166-цата. Много добре изглежда, но цената е висока. Тези отпреди фейслифта предполагам са по-евтини?
                          Пък тия от фейс лифта не са ли 20V и съответно 175/185 конски сили.Може и да има някъв междинен вариант... .Може пък да е грешка на някой разбирател който е пуснал обявата, или намерил обявата(развален телефон).
                          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                            Пък тия от фейс лифта не са ли 20V и съответно 175/185 конски сили.Може и да има някъв междинен вариант... .Може пък да е грешка на някой разбирател който е пуснал обявата, или намерил обявата(развален телефон).
                            Точно 150 коня си е Алфата
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Колега можеш ли да кажеш на твойте хора да се оглеждат за пунто гт или алфа гтв

Comment

Ами парите на 166-ца са в средата за там т.е. със сигурност може да се намери и нещо по-евтино за сметка на качеството, също така има и много по-скъпи от тая, но с повече екстри и още по-нова година. Моите хора са се спрели на тая понеже за годината и, за тия пари и състоянието в което е това животинче просто офертата е повече от добра. Що се отнася до 166-цити преди фейслифта, определено са по-евтини, но те са и по-стари.

Като цяло колега там могат да се намерят много евтини, на средна цена и много скъпи автомобили от всеки модел. Просто всичко опира до това какво точно търси човек... дали качество, дали малко пари, дали нещо по средата и така. Между другото ако някой ви каже, че може да намерите страхотен автомобил на супер смешна цена от Италия т.е. да е без проблеми, нов и смущаващо евтин в същото време от мен да знаете, че далаверата мирише. Дали ще е краден или и аз не знам кво, просто знайте, че там никой не подарява хубави и запазени автомобили! Още една от причините поради която не обичам нашите автокъщи... мисля, че имат прекалено много подаръци на склад съдейки по цените на лъскавите автомобили които съм виждал...
                                BMW E39 528i

Comment

Working...
                                X