Абе ЦСКА, че са по-силни в момента, по-силни са. Ама с тия 4-мата "уникаааални" футболити щеше да е друго и толкова много мирише цялата тая работа, че е смех голям.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мисля си, че Батков продаде мача с ЦСКА
Collapse
X
-
Абе че всичко е пари е ясно... Ама аз си мисля, че с един мач не може да се изкарат колкото от едно изгубено първенство в последните кръгове след солидна преднина в точките преди това (още повече, че коефициента едва ли е бил фрапиращ - по-изгодно е да паднат от Локо Мездра примерно)
Ако е имало продажба едва ли я е направил точно Батков, малко ми се струва надраснал продажбите на единични срещи. По-скоро си мисля, че е уникално недоглеждане от негова (и на подчинените му) страна, при всички случаи не е чиста работата.
И за да не оставате с грешно впечатление: аз съм от ЦСКА и мисля, че момчетата просто си бяха по-добри, а отсъствието на титулярите от Левски просто внесе допълнителна доза спокойствие и реално нямаше как да загубим!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Не е въпрос, кой е по силен, за това има статистика по тези въпроси, а че един дембел най нагло разиграва фенове, както това се случи миналата година с Лупи.Тоест утре пак нов Лупи ще източи ЦСКА, нов Батков Левски и т.н, да не говорим за другите клубове, където все мафиоти са собственици, време е някой да поведе колоната към пандизаLast edited by fred; d.m.y г., 22:29.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Дам, прав си, Лупи особено си е за там отвсякъде.... То и разни христоловци, ишковци, дражевци и други псевдо-босове има. Ама все си мисля, че нивото на Батков, или Черепа примерно е доста по-високо...не знам, може и да не съм прав.166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Ами като се има предвид, че Батков бе човек и на Чорни, а Черапа служи на висшата червена номенклатура, така си е, нивото им е по високо от това на други "босове", затова е и подходящ да изгърми най сетне
Или просто е по тъп, отколкото си го мислихме и просто е хълтнал, но това по не ми се вярва.Мисля си, че най вероятно става дума за париAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Хе хе, как беше: "Каквото и да ти говорят, винаги знай, че става дума за пари!"
И аз искам някой да изгърми, но си мисля, че е малко вероятно толкова 'отвисоко'... По-скоро някой от другите, или неадекватен като Лупи. Батков си е хитрец, все пак придоби Левски без пари.166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
не мислите ли,че има доста по-нормални начини да се уреди мача не да стават за посмешище пред цяла Европа
не че не са си смешници де
очаквам премиерата "Рамбо се завръща" 1001 серия
ей да знаете,че ще покорите Европа със сп.тех. директор в игра
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщениеКой сега е № 8 ?
Всичко е разработка на военните...
В Русия съм в Русия съм
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениене мислите ли,че има доста по-нормални начини да се уреди мача не да стават за посмешище пред цяла Европа
не че не са си смешници де
очаквам премиерата "Рамбо се завръща" 1001 серия
ей да знаете,че ще покорите Европа със сп.тех. директор в игра
П.С. Все пак се надявам, че ще се уважаваме. Аз не плюя по ЦСКА, може и вие да опитате да не плюете по Левски. И без това се намираме във форум в който има достатъчно други неща за които да се скараме и без вечния спор за двата клуба...Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Абе не знаете ли, че Левски е най-силният отбор на планетата и в околните села и е теоретично невъзможно да загуби, защото противникът е бил по-силен. Когато Левски пада виновни са съдията, Батето, Перуката, атмосферните условия, българската, сицилианската и руската мафия, но не и пишман звездите на сините. Ей затова не го обичам тоя отбор, въпреки, че ен съм от ЦСКА.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Абе въртите сучете, все Левски ви е крив,факт, е обаче че бие почти винаги ЦСКА/пак казвам има си статискита за това/.
Ако от ЦСКА се извадят 5 титуляра ще падне и от Локо Мездра, но пак казвам, не е това темата..., а начина по който става, за пръв път има явна далавера или простотия пък...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment