If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами... сега вече и аз мога да благодаря. Все пак не всеки ден виждам благодаря на... Феникс. Та много се зарадвах. Радвам се, че ти хареса как се получи емблемката, остана да оправим и задната и ще си супер иииии следващия път като се видим ще си допием биричката заедно
Стана ми интересно, кои емблеми точно поправя колегата. Кръглите или надписите (макар че надписите емблеми ли са?!?). Щото кръглите са цветни, с дебел слой лак и се "повреждат", като с времето стават мътни и като обелени, вероятно защото влиза въздух и влага между слоевете. Това ли всъщност се възстановява? Не искам да му взимам хляба на phoenix, ако с това се занимава, просто ми е любопитно как се възстановява такова нещо.
айдееее, останах без хляб... от днес само на бира и кибахчита
Само за протокола далеч не ми е това работата ами гледам да помагам с каквото мога... то и що фчупени фарове оправихме тука... (на 145/6 фаровете става дума, че са доста кекави, тука на варненци ги пооправихме фаровете де)
та ето я темата за емблемите цък
Comment