Някои знае ли кога то4но е рали бояна и дали не сам го изпуснал ве4е (мисля 4е миналата година беше на 27 и 28 септември )дано и сега да е тогава.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рали бояна
Collapse
X
-
Рали на Бояна няма да има, ама пишето го писта (то и писта е толкоз). Както и да е поредния кръг на БШТА е на 26-27 септември. В събота квалификации, в неделя състезание
Comment
-
Преди малко минах през детелината ...опъват шатрите вечеПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFADROG Покажи съобщениеи колко ще е този вход
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение5-6 лева общо за 2-та дни.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Нз гонки и рали дали ще има, ама одеве минах от там и имаше доста лъскави и натокани коли... Като на пръв поглед едва ли са отишли само за да се напише колко коня са и да се види колко са красиви ... на 26 и 27 е мероприятието т.е. в събота и неделя
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеНз гонки и рали дали ще има, ама одеве минах от там и имаше доста лъскави и натокани коли... Като на пръв поглед едва ли са отишли само за да се напише колко коня са и да се види колко са красиви ... на 26 и 27 е мероприятието т.е. в събота и неделя
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеМного ясно че не са за красота....тва за парите сега прочетох че наистина не се знае сумата ама все пак ще има такава.....Разбрах че и Ясен, Крум, Митко и Пепи ще участват неофициално
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеСумата не вярвам да е голяма преди 2 години ли имаше нещо подобно или повече беха пак ясен попов се вихреше с евото е тогава входа беше 5лв ...
То тогава беше някакво моторшоу...сега си е поредния кръг от Българския Шампионат за Туристически Автомобили....а тези 4-мата уникати.....ще участват неофициално без времена и пак явно ще направят малко шоу с тяхните рали автомобили. Това е с цел популяризиране на спорта, след като рали България ще бъде кръг от Световния Шампионат догодина. Жалко само че София ми е далече...
Comment
-
За тези който не се запознати обърнете внимание на това ЕВО..... http://vbox7.com/play:8960ee44Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Да писта София ще се проведе на 27-28 Септември,но ми изглежда доста тъпо и смешно това как ще стане със събирането на пари за "ВХОД".Интересно ми е как на 10 000 човека,който идват от всякакви посоки ще им вземат пари. Поредната глупост от страна на БФАС.
Иначе с нетърпение чакам Ники Златков да изкара S1-та,едва ли някой от съфорумците е ставал свидетел на пилотиране на такъв автомобил,найстина ще бъде много интересно,макар че колата до колкото знам още не е готова.
В съботния ден предполагам че ще карат поне до 16 часа.Обиковенно миналите години беше така.
В неделя състезанието започва от 10 часа.
Предлагам който ще ходи нагоре в неделя да сподели,може да се организираме да отидем заедно.
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Comment
Comment