Първоначално публикувано от Turbon
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рали бояна
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеЕдно такова състезание не е за сеир на псевдоразбирачите отишли да гледат "гонки" и да си викат тея шарените коли са по 900 коня и да люпят семки. Образно казано. Това е сериозен спорт, който се опитва да оцелее...Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Години наред посещавам това мероприятие без да пропускам и никога не е имало "вход". Общо взето си мисля, че така наречената "писта" е под всякаква критика! Закърпили няколко по-дълбоки дупки, 20м нов асфалт и вече "пистата" е на 6! Пък хората може да се наслаждават на майсторско шофиране покрай дупките, срещу 5лв. вход. Преди години се състезаваха няколко класа мотори, същите с кош, няколко класа коли, тирове и дори някакви "булид-чета" тип Формула 1 - беше интересно мероприятие, преди...sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
днес е!!! и съм един от хилядите пострадали от него. защото както всички знаем днес е работен ден и като затвориха бул."България" и околовръстното и резултатът е стотици коли в улиците на Бъкстон, Манастирски ливади, Цар Борис III и т.н. и нищо не помръдва и метър!!!!!!! убих 2 часа току що. и причината да са само 2 е, че пуснах GPS-a и успях все пак да намеря малки улички с цената на няколко остъргвания на кората отдолу, защото знаете в този иначе толкова "луксозен" квартал "манастирски ливади" какви улици има, а ако не знаете, по добре и да не ги усещате или виждате...ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
Alfa Romeo 4C
Comment
-
Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщениеднес е!!! и съм един от хилядите пострадали от него. защото както всички знаем днес е работен ден и като затвориха бул."България" и околовръстното и резултатът е стотици коли в улиците на Бъкстон, Манастирски ливади, Цар Борис III и т.н. и нищо не помръдва и метър!!!!!!! убих 2 часа току що. и причината да са само 2 е, че пуснах GPS-a и успях все пак да намеря малки улички с цената на няколко остъргвания на кората отдолу, защото знаете в този иначе толкова "луксозен" квартал "манастирски ливади" какви улици има, а ако не знаете, по добре и да не ги усещате или виждате...
Колкото до Манастирски ливади - баш ливади са си, там е отврат. Не знам кой провъзсгласи това място за луксозно...можеби близостта до природата го прави таковаsigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Да днес е мероприятието някои приятели са ходили било добро и разбрах че утре щяло да е още по добро, аз не ходих тъй като съм на работа и за капак утре също съм на работа така че тези които ходят и снимат да качват....
А сега като прочетох че и българия е затворена ми изясни факта защо до нас в малките улички имаше толкова натоварен трафик и защо колите по Тодор Каблешков не помръдваха .....
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеГадно, да... Днес са само "тренировките" и утре пак ще е затворено. До колкото разбрах днес трябваше да бъде ограничено движението до 17.00ч. и до 13.00ч утре..
Колкото до Манастирски ливади - баш ливади са си, там е отврат. Не знам кой провъзсгласи това място за луксозно...можеби близостта до природата го прави такова
а за трасето не искам и да мисля, само да спомена няколкото случая, в които ми се обажда жена ми с думите "паднах в дупка и нещо много силно издрънча" (тя работи точно в една от офис сградите на България до околовръстното и въщност беше причината днес да се наложи да ходя дотам....), след което бяха и изкривени ламарините отдолу (а тя кара Микра, която не е никак ниска) или днес когато най-накрая зарязах колата и тръгнах пеш по околовръстното или по-точно пътя, по който от българия се излиза на околовръстното и се спънах е една невидима бабуна в асфалта по средата, която беше толкова издрана от картери, че ми се сви сърцето... и т.н.... дано няма инциденти!
ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
Alfa Romeo 4C
Comment
-
Готино беше днес,а някой знае ли какво стана с Ясен Попов? Изведнъж изчезна,да не би да се удари някъдеex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеОбщо взето си мисля, че така наречената "писта" е под всякаква критика! Закърпили няколко по-дълбоки дупки, 20м нов асфалт и вече "пистата" е на 6!Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment