Известие

Collapse
No announcement yet.

Шапки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio
    И аз искам една черна. На следващата среща ще дойда да я взема .
    Колеги,кога е следващата среща? До сега не съм присъствал и много ми се идва да видя няколко алфи
    лъчка,лъчка,плъв съм на баило!!!
    145 1.6 TS16v

Comment

Само една молба към колегата Благун...

Колега направи един списък накрая (разбира се ако все още мислиш да ми плащаш по 4,5лв) по имена и бройки за да няма пропуснати и сърдити после.

Благодаря предварително.
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

И аз да се вкарам в списъка с една черна и една червена.
        btw не товарим ли момчето с маса пари накуп за покупката от "дълъра"? Ако трябва да се дадат предварително стинки, сигнализирайте как и на кого!

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Ей на тея дето им е по-близо Илианци,
          могат и от там да си я вземат за 5 кинта!Вече е проучено.От опит
          Ви го казвам!
          Има и още цветове-бял,червен,кремав!

Comment

колеги аз на тоя "дилъра" му разбрах далаверата!!! Отидох до тях и му казах "Давай 20 шапки", а той ми казва че няма в него, трябва да отиде до склада да вземе! По информацията на колегите че ги има същите шапки на Илиянци, аз отидох да проверя и ги видях по 5 лева!Значи "Дилъра" ги взима оттам и след това ги препродава на мен и в магазина си. А с тоя на Илиянци са партия Така мисля! И мисля с това да приключа, освен ако няма да има засегнати колеги и заради тях винаги бих направил компромис.
            Специални извинения на всички пренебрегнати колеги!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
            Fiat Bravo 1.6 1997
            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

На нас от Варна ни е малко далечко Илиенци . да кажат и колегите Боян и Тошко какво ще правим?
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

А интересно този на Илиянци има ли право да продава шапки които са с името и логото на марката Алфа Ромео и очевидно не са оригинални
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                  На нас от Варна ни е малко далечко Илиенци . да кажат и колегите Боян и Тошко какво ще правим?
                  Какво ти "малко", то си е просто на другия край на България .

Бих казал ако някой вземе повечко бройки да праща и насам ако има възможност.

BatVas то по тази логика и магазините, които не продават оригинални стоки като Puma, Nike, Replay, Levi's, Umbro, BenSherman и какви ли не още, те са безброй, не трябва да ги има, но в градове като Варна са 90% от всички магазини...
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

На тези които искат поне малко да са по-гъзари могат да си вземат и
                    от центъра!Стаа въпрос за подлеза на НДК(до Spalding).За цената.....
                    незнам но разлика......НЯМА!!!

Comment

Като са толкова тарикати да се управят....

Дайте най-накрая да се хванем с някой и да направиме едни хубави шапки...???
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Присъединявам се към Alfa Corce
                        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от blagun
                          Колеги с най-голямо разочарование искам да съобщя, че въпросният човек, от който взех шапките нещо се главозамая и ми вдигна цената на 4.50лв. на шапка и съм много разочарован, тъй като се бяхме разбрали за 4.00лв. на бройката - на едро, вместо 5.00лв.-на дребно. И мисля да се откажа от неговите услуги?!!-тъй като ми стана неприятно от факта, че едно се бяхме уговорили, а друго излезна. И като го попитах защо така той ми намекна, че аз според него съм ги продавал на 7-8 лева и съм изкарвал големи пари А му бях казал за форума и че не ги взимам да правя бизнес с тях, но каза 4.50лв.-"това е, ако искаш"
                          Сега съм много разколебан! Ако не взема на останалите хора от форума ще ми бъде много неприятно. А пък ако взема ще ме е яд, че съм се съгласил с неговите измислени условия. Искам да ви питам какво да правя оттук нататък
                          Поръчай му шапките и ние ще отидем да ги вземем, ама ще са ни подарък този път, защото е лаком гъз
                          И накрая ще му таковам таковата Ебати ламера
                          И аз не бих се пазарил за 0.50лв. ама тоя ни взима на мезе
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от blagun
                            колеги аз на тоя "дилъра" му разбрах далаверата!!! Отидох до тях и му казах "Давай 20 шапки", а той ми казва че няма в него, трябва да отиде до склада да вземе! По информацията на колегите че ги има същите шапки на Илиянци, аз отидох да проверя и ги видях по 5 лева!Значи "Дилъра" ги взима оттам и след това ги препродава на мен и в магазина си. А с тоя на Илиянци са партия Така мисля! И мисля с това да приключа, освен ако няма да има засегнати колеги и заради тях винаги бих направил компромис.
                            Специални извинения на всички пренебрегнати колеги!
                            Еми да кофти е направил тоя искам да питам там на илянци има ли на Lancia такива шапки аз принципно съм навит да си взема и една на алфа ако решите да взимате пишете още една бройка за мен ако се откажете здраве да е

дедра1.6.и.е.90к.с.

Някои живеят по правилата,други ги пишат!!!

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                              Като са толкова тарикати да се управят....

Дайте най-накрая да се хванем с някой и да направиме едни хубави шапки...???
                              Е това е най-убавата идея по въпроса. Ще са унакални и специално правени за нас. 10х
                              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Какво стана с шапките за Варненци ? Малко далекичко ни са Илиенци - има няма някакви си 500 км.
                                Няма ли някакво решение?

Comment

Working...
                                X