Известие

Collapse
No announcement yet.

Блъсната Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Блъсната Алфа

Колеги от два дни гледам до спирката на 94 и 102 на гара Пионер, в посока центъра, стои е една вишнева 156 блъсната в един стълб. Колата е оставена така както е ударена и с отворена врата, омотана е и с някаква лента, приличаща на полицейска. Надявам се, че не е на някой от колегите, но ако го познаваме, ако трябва да помагаме, кой с каквото може.

П.С. Както е видно, пропуснал съм буква в заглавието, ако може да бъде оправено, ще съм благодарен
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

еми докът не опишат кво се е случило няма да си прибере колата собственика. сигурно му пуши главата в момента и едва ли му е до форума

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
      еми докът не опишат кво се е случило няма да си прибере колата собственика. сигурно му пуши главата в момента и едва ли му е до форума
      Че по колко дни ги описват тия ситуации... Аз, да чукна на дърво, не съм много запознат с тия неща и за това реших да кажа
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
        Че по колко дни ги описват тия ситуации... Аз, да чукна на дърво, не съм много запознат с тия неща и за това реших да кажа
        ми може просто да не са се заели хората да си е приберат. или пък бащата на момчето дето е колата му се е крал жестоко има много варианти

Comment

Катастрофата беше станала още миналата седм, мисля че четвъртък и беше с още една кола, която също беше помляна отпред. Беше рано сутрин и едно момиче с окървавена глава обикаляше около алфата. Дано да е нямало сериозно пострадали.
          Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
          Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

Аз я видях катастрофата малко след като е станала. Това се сучва към 8:40 сутринта на 19-ти, събота, миналата седмица. Когато аз минах там беше само алфата забита челно в стълба и някой обикаляше около нея, но нямаше друга кола.
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Аз също я знам тая катастрофа - станала е през ноща - аз минах от там малко след като е станало всичко - найстина бяха 2 коли и едната беше с размазана предница ...

Мина около седмица от тогава и колата все още си седи там - няма обяснение за това, трябваше да са я вдигнали до сега - явно е нещо сериозно, че да не я вдигат още ...
              sigpic
              GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
              Lulin Group Ltd.

Comment

Да не пускам нова тема,да ви разкажа за моите проблеми.На 15.08.09 едни мангали настигат жена ми,и я блъскат отзад,след което прави три салта върху ЖП линията,и за наша радост се разминава само с порезни рани по лицето,но още е в ужасен шок и друдно се качва в кола.Но вече имаме и друг проблем,застрахователя АЛИАНЦ след оглед писаха щета ТОТАЛ.Казаха след съдебното производтсво ще ви платим щетите.Миналата седмица приключи производството,жена ми невинна,но се оказа че жена ми няма кръвна проба за алкохол,в бърза помощ Пазарджик и взимат кръв ,но тя не била за алкохол и сега АЛИАНЦ без кръвна проба ,няма да изплатят щета.В бърза помощ не могат да намерят резултата от нашата кръв.А бе история за сапунен сериал,кофти че ние сме плачещите,шибана работа,някой не си е свършил работата и ние го отнасяме.
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                  ...АЛИАНЦ без кръвна проба ,няма да изплатят щета...
                  Педали!

Мога да ти препоръчам адвокат, който може нещо да помогне. Ако те интересува, пиши ми на л.с.

По мое лично мнение, нямат основание да откажат. Може да имат основание, ако това го пише в Общите им условия - прочети ги внимателно и виж дали се изисква кръвна проба. Също така, проучи възможностите (пак трябва адвокат да каже) дали ако откажат да платят, можеш да си встъпиш в правата на собственик и да гониш застрахователя по ГО на циганьорите.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                    Педали!

Мога да ти препоръчам адвокат, който може нещо да помогне. Ако те интересува, пиши ми на л.с.

По мое лично мнение, нямат основание да откажат. Може да имат основание, ако това го пише в Общите им условия - прочети ги внимателно и виж дали се изисква кръвна проба. Също така, проучи възможностите (пак трябва адвокат да каже) дали ако откажат да платят, можеш да си встъпиш в правата на собственик и да гониш застрахователя по ГО на циганьорите.
                    Утре в 9.00 имаме среща с адвокат,ако не се справи ще те потърся за съдействие,ето какво остана от колата

TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

Ай стига бе човек какво е станало Бах м...а им на тия състезатели. Леле добре,че Мимето е ок. А тия застрахователи се чудят как да не дават пари ..........!
                      Alfa156 Against All

Comment

Утре в 9.00 имаме среща с адвокат,ако не се справи ще те потърся за съдействие,ето какво остана от колата...]
                        Много кофти колега. Жена ти как е? Надявам се нищо да и няма. Мисля че е нормално сега да и е кофти и да не иска да кара, аз след много по-слаба катастрофа ми беше гадно да карам, та какво остава за такова ПТП.

Надявам се да ви изплатят щетите и жена ти да се оправи бързо (и физически и психически)
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                        BMW 316 Compact '95

Comment

Това за кръвната проба за алкохол пише ли го в в условията на застраховката. Ако не са го написали, да си гледат работата. И след като катастрофата е била толкова сериозна, имало е полиция, съдебно прозиводство, значи е ясно кой е крив и кой прав. Ако е трябвало да се взема кръв, полицията е щала да назначи изследване. Тия п***ли да не очакват жена ти да излезе от преобърната (няколко пъти) кола и първата и реплика да бъде, "Моля Ви проверете ме за алкохол, че Алианц така са решили". Според мен това е поредния номер на застрахователите, за да не платят, така че най-добре говори с юрист.

П.С. Радвам се че се е разминала само с уплахата. Нормално е сега да я е страх, това минава, но трябва време - и на мен ми се е случвало - след като ме блъсна кола, после с месеци ме беше страх да пресичам, но с времето нещата се оправят.
                          Last edited by Sm0k; d.m.y г., 17:48.

Comment

tc tc тея от Алианц в последно време се изпедарастиха многоабе и други не са много в час ама да видим дали ще последват гърците с фалитите.

добре че момичето е живо и здраво
                            Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 17:57.
                            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Утре в 9.00 имаме среща с адвокат...
                              Чудесно. По мое скромно мнение (и аз водя борба с едни некоректни застрахователи), е добре да обсъдите следните въпроси:

1. Имат ли нормативно основание да откажат.

2. Имат ли основание в Общите им условия да откажат (намери ги и ги носи със себе си при адвоката).

3. Имаш ли възможност ако откажат да си встъпиш в правата на собственик и да гониш застрахователя по ГО на циганьорите.

4. Какъв е редът ако циганьорите нямат ГО (дали имат трябва да го пише в протокола за ПТП).

Под "да ги обсъдите" нямам предвид да даваш акъл на човека как да си върши работата, а просто ти да ги изясниш за себе си. Разбира се, много бих се радвал после да споделиш отговорите, защото ми е много любопитно Такъв опит е много ценен за хора, които не са се сблъсквали с подобни проблеми (дай Боже никой да не се сблъсква, но все пак...).

Стискам палци и ти желая успех в разгромяването на тия гадни педали - застрахователите

---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

...ето какво остана от колата...
                              Тоталка
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                              X