If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малеее...стига бе...дано всичко е наред с Ферариста... вчера вечерта бяхме заедно в Пипълс и не помня дали каза, че ще пътува. Но беше със същата кола...
Дано всичко е наред!!!
наистина тези вести стават повече от колко то добрите !!!
това трябва да ни замисли как да караме колите си ,и да пазаим околните тези теми ги имаше и преди ама си мисля че не им обръщтаме достатъчно внимание!!!!!!!!!!
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
незнам кво да кажа, сега няма да спя... пуснах смс но не ми даде рипорт и му звъннах, но операторка ми казва, че телефона е изключен или извън обхват.
Ей, дано всичко е наред с Ники.
незнам кво да кажа, сега няма да спя... пуснах смс но не ми даде рипорт и му звъннах, но операторка ми казва, че телефона е изключен или извън обхват.
Ей, дано всичко е наред с Ники.
на един познат му купи баща му алфа 156 и се изджаска след няколко дни тамън беше зел книжката. един единствен път ми се случи на мен да се изджаскам и господ ли кой ме спаси от тогава не карам като бесен кретен. внимавайте. може да е прокълната марката. все пак в емблемата има змия захапала човек.
Comment