Някой може ли да препоръча голям магазин за болтове? Нещо от типа на Евроболт но друг.
Известие
Collapse
No announcement yet.
магазин за болтове?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениецарството на болчетата на сливница и раковски
Comment
-
-
-
На контакти цъкваш София - излизат ти контактите на търговците им - звъниш, казваш какво ти трябва и ти го доставят. Не са им лоши крепежите, може да договориш и цена за количества; имат и разни промоции/разпродажби166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениекакво не им харесваш на евроболт?
Comment
-
ИТТ - много са силни
www.itt.bgsigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщениеИТТ - много са силни
www.itt.bgThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеИменно! Точно така се казваше магазина, за който говорих в предния си пост. Фирмата мисля, че беше старозагорска.
Точно така, имат всичко наистина , но и цените им са малко дебели, иначе са много коректни, вече дълго работим с тях и145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
В петък бях в Евроболт, трябват ми 5 раздвижени болта за Кей ал джанта само че от типа дето съм пуснал обява в Купува, гледаха като телета, хем им отидох с болт в ръцете, взеха да ми предлагат някакъв вариант със шпилки, но нещо техния вариант много дебел ми се видя, макар че май със шпилки ще го правя, но по друг начин..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment