Известие
Collapse
No announcement yet.
брейй продали 10 алфи януари
Collapse
X
-
Не само, 4е не знаят какво да купуват, а просто ги лъжатПо българските предавания за автомобили най много се лансира Peugeot
Например "Живот на скорост" всеки път показва нещо за вси4ки френски, форд, някоя друга японска и волво от време на време. То за това и Пежата са на 1во място по продажби
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerмомчета на българина можеш да продадеш всичко просто трябда маркетинг ама аз една реклама не сам видял по телевизорапросто много съжалявам за тези хубави коли.
Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
The pleasure of driving Alfa Romeo!
Comment
-
крушка за алфа гтв
момчета какво да ви кажа-отивам преди 2-3 седмици до сервиза на алфа и фиат да си взема кру6ка за късите светлини,и познайте какво-казаха ми ние такава нямаме-само по поръчка чака6 2-3 седмици струва 200лв. 6тот била газова абе простотии.аз отидох ж омв и за 5 лева си купих подобна кру6ка.и за други не6та сум ходил до там и все ги нямат-големи са дръвници
Comment
-
Съгласен съм с Цецо и аз се обадих по телефона в "Ауто италия" да питам за лагер на главина и няква лелка ми заяви,че за мойта кочинка не подържат на склад нищо-само по поръчка,а във всички други магазини където проверих имаха в наличност.За какво говоримAlfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
Comment