Известие

Collapse
No announcement yet.

брейй продали 10 алфи януари

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• брейй продали 10 алфи януари

продажби януари 2006

за сравнение цялата 2005 са общо 33

============
    ужас - ставаме масова марка
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

и 1 /една/ Lancia

Comment

Тва е щото хората незнаят кво да си купуват.
      Ако имам средно много ари ще си купя Алфа а ако имам много най вероятно нещо chrysler 300C или Escalade не се знае знае ли се
      Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Comment

Не само, 4е не знаят какво да купуват, а просто ги лъжат По българските предавания за автомобили най много се лансира Peugeot Например "Живот на скорост" всеки път показва нещо за вси4ки френски, форд, някоя друга японска и волво от време на време. То за това и Пежата са на 1во място по продажби

Comment

момчета на българина можеш да продадеш всичко просто трябда маркетинг ама аз една реклама не сам видял по телевизора
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
            момчета на българина можеш да продадеш всичко просто трябда маркетинг ама аз една реклама не сам видял по телевизора
            Колега тук напълно те подкрепям и дазнаеш че на тези тук които представят италянските автомобили са пълни..........,крайно съм рразочарован от това че в България няма нито една реклама на Алфа Ромео,Фиат Пунто или Ланча Тезис или др.Но за всичко това са виновни представитествата и по-точно Милано моторс,Фиат българия,ауто италия просто много съжалявам за тези хубави коли.
            Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
            The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

крушка за алфа гтв

момчета какво да ви кажа-отивам преди 2-3 седмици до сервиза на алфа и фиат да си взема кру6ка за късите светлини,и познайте какво-казаха ми ние такава нямаме-само по поръчка чака6 2-3 седмици струва 200лв. 6тот била газова абе простотии.аз отидох ж омв и за 5 лева си купих подобна кру6ка.и за други не6та сум ходил до там и все ги нямат-големи са дръвници

Comment

Съгласен съм с Цецо и аз се обадих по телефона в "Ауто италия" да питам за лагер на главина и няква лелка ми заяви,че за мойта кочинка не подържат на склад нищо-само по поръчка,а във всички други магазини където проверих имаха в наличност.За какво говорим
                Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Working...
                X