If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама на 10+ годишна кола с размер 13 или 14 да сложиш най-скъпата гума няма смисъл, никакъв .
Айде бе. Аз моята 15-годишна кола я карам с Йокохама С-драйв 195/60/14, които по магазините бяха по 130-140 лева парчето. За зимата мисля да и купувам Дънлоп. А смей ми се сега.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
майне клайне тук с куку си спорим за разни работи ти къде си слагаш дупето и грохналата кола .
карам с йокохама а не с твоя най-евтин дънлоп .
като си махнеш гумите колата ти пак струва колкото моите летни + зимни гуми
виж ако и напълниш догоре резервоара може да дойдат на кантар нещата
Колега колега, твойта кола е най най, нашите са варели, ти си най-хубавата кола и най-хубавите гуми. Аз пък съм сигурен че на моита 9 годишна кошница гумите са и по добри от най-добрите гуми които си виждал някога Ако не вярваш може някои път да доидеш на някоя среща да ти демонстрирам как грозната Алфа ще те направи смешен кефти на драг, кефти на магистрала, ако искаш на сняг, абе както и където кажеш. Ако кажеш може и да спираме, ти си избираш. На клавиатурата си силен иначе истински майстор на спорта.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Айде бе. Аз моята 15-годишна кола я карам с Йокохама С-драйв 195/60/14, които по магазините бяха по 130-140 лева парчето. За зимата мисля да и купувам Дънлоп. А смей ми се сега.
за летните добре си направил че си взел хубави гуми , ама за тоя размер (14), ако си мислиш че ще има голяма разлика м/у зимни Дънлоп и Дебица примерно си се излъгал .
---------- Post added at 06:29 ---------- Previous post was at 06:27 ----------
Колега колега, твойта кола е най най, нашите са варели, ти си най-хубавата кола и най-хубавите гуми. Аз пък съм сигурен че на моита 9 годишна кошница гумите са и по добри от най-добрите гуми които си виждал някога Ако не вярваш може някои път да доидеш на някоя среща да ти демонстрирам как грозната Алфа ще те направи смешен кефти на драг, кефти на магистрала, ако искаш на сняг, абе както и където кажеш. Ако кажеш може и да спираме, ти си избираш. На клавиатурата си силен иначе истински майстор на спорта.
аууу и каква е тая извънземна гума дето не съм я виждал . нещото което със сигурност не съм това е майстор на спорта , не се и правя на такъв .А ти с твоите претенции , пък ако си мислиш че с твойто смешно 1.8 ТС караш нещо което наподобява спортна кола....
майне клайне тук с куку си спорим за разни работи ти къде си слагаш дупето и грохналата кола .
карам с йокохама а не с твоя най-евтин дънлоп .
Аз не знам дали си слагам дупето, но моят другарски съвет е да ме приближаваш заднишком откъм обратната ми страна.
Стана ли ти ясно, че тука не можеш да впечатлиш хората с 'извънземните' си гуми, защото явно от тоя форум едва сега научи, че и на 'грохналите коли' се слагали скъпи гуми, колкото и да не може да ти го побере главицата. Защото тези коли вдигат същата максимална скорост, че и доста над тази на твоите 'лексуси' и имат нужда да спират бързо.
Иглеждаш ми на свестен момък. Хубави тойотки си си накупил, страхотни безплатни гуми си им намерил. Карай си ги със здраве, но си спести съветите тук, как да открием топлата вода, щото ние отдавна се къпем с нея.
аууу и каква е тая извънземна гума дето не съм я виждал . нещото което със сигурност не съм това е майстор на спорта , не се и правя на такъв .А ти с твоите претенции , пък ако си мислиш че с твойто смешно 1.8 ТС караш нещо което наподобява спортна кола....
Ей това ми е лятната гума http://toyotires.bg/tire.php?id=7
с това ще карам тая зима http://www.conti-online.com/generato...ts_830_en.html, да вметна че гуми си купувам само чисто нови по 4бр., размера е 205/55/16. Претендирам че с смешната си кола, обута в един от двата чифта гуми според сезона ще тръгвам, спирам, вървя по бързо пък ти си карай Тойотата и се радвай къв голем гъзар си. Спора може да продължи само на път, писта и т.н. иначе ставаш смешен.
Хаха, тва беше най-комплексарското изказване, което напоследък засичам. Ако невероятната ти Тойота те кара да се чувстваш по-висш, супер, ама да знаеш, че имаш някакви по-дълбоки проблеми. За да не се отклонявам от темата, я разкажи, ако не са ти безплатни невероятните гуми и 17ки джанти, къде е смисълът да сложиш на тоя D4D изтребител такива гуми? Може би за Нюрбургринг ти трябват? Щото освен по-висок разход, кво постигаш?
тук за гуми си говорим нали така , ся че много хора имат комплекс от Тойота аз какво да направя
Някой някъде в тая тема да е видял да споменавам некъде Тойота ??????????????????????????????????
Ако някой от заслепените от комплекси колеги прочете какво съм написъл ще вникне малко в думите ми ама никой не чете , аз какво да направя като не четете
Съвсем ясно написах и сега ще се цитирам себе си :
"
Аз съм карал на размер 185/60/14 и с Дебица и с Корморам , Дебицата я изтърках от каране , корморана го крах 2 години и после продадох и колата и гумите . Нито с Дебицата нито с Корморана ( зимни) съм имал някакви проблеми , нито на сяг , нито на сухо нито на магистрала .... Няма спор че един Good Year или Dunlop биха били малко по-добри но мисля че при малките размери гуми разликата м/у премиум марки и други не е чак толкова голяма .Виж ,при по-голям размер 16 или по-голям никога не бих сложил друго освен премиум марка щото там вече разликите в поведението стават по-големи . Ама на 10+ годишна кола с размер 13 или 14 да сложиш най-скъпата гума няма смисъл, никакъв .
"
ся колко трябва да си заблуден и заслепен от комплекси да не вникнеш в нещо толкова елементарно и просто написано ????????? и да почнеш да подскачаш че и старата ти Алфата видиш ли и тя била с 16 ки хубави гуми , аз нещо друго да съм казал ????????????
.... Ама на 10+ годишна кола с размер 13 или 14 да сложиш най-скъпата гума няма смисъл, никакъв . ..
все си мисля че физиката няма два дяла за нови и стари МПС-та. При 90км/ч в бърз завой, каква е разликата от годините на МПС-то. Има стари МПС-та, които ускоряват и спират по-бързо от чисто нови.
17 ските ги правят с космическа технология, а 13 и 14 са ширпотреба?
ама това до пролетаа само ,щото съм нагласил вече комплектче Michelin Sport 225/45/17 + джантета , чак ме сърбят ръцете сега да ги сложа ама няма смисъл че скоро зимните ще се слагат.
Хм че тя твойта кола ще може ли да ги завърти тия мега големи гуми
все си мисля че физиката няма два дяла за нови и стари МПС-та. При 90км/ч в бърз завой, каква е разликата от годините на МПС-то. Има стари МПС-та, които ускоряват и спират по-бързо от чисто нови.
17 ските ги правят с космическа технология, а 13 и 14 са ширпотреба?
какво нямала физиката ??? При 90 в бърз завой има огромна разлика в зависимост от годините на МПС то и съответно колко му е амортизирана ходовата част
ти да си забелязвал че 13 и 14 гумите се слагат на малки, леки и бавни коли а 16 17 и нагоре на доста по-големи ,тежки и бързи коли ???? Дали няма разлика а ?
пак твоята приятелка физиката е замесена
---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:56 ----------
какво нямала физиката ??? При 90 в бърз завой има огромна разлика в зависимост от годините на МПС то и съответно колко му е амортизирана ходовата част
........и за това на старите коли им трябват по-добри гуми!!!!!!!!!!!
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment