Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за зимни гуми ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
    Поради интересната тема, да си кажа и аз мнението, ще си купя 4 нови зимни гуми, не защото ми се дават толкова пари, а защото така съм решил и до сега само нови гуми купувам, ще ме питате за близо 10г. каране и само 3 коли(и 3 ги имам, само 2 се карат сега), колко ли пъти съм купувал нови гуми, е само 2, така, моят избор е лесен, въпроса е някой карал Debica Frigo 2 195/65 R15 91T да си каже обективното мнение, защото цена от 84лв./ бр., просто си плачат за взимане.

колега, аз имам дебица фриго 175/65/14 и смея да твърдя,че гумите са много добри.това е стария модел на Фриго 2. вярно е, че са около средния клас, но просто нямах 420лв за 4 Клебера, а си взех 4 Дебица по 74лв. миналия октомври.
    по новините днес казаха, че гумите са поевтинели в сравнение с миналата година от 3 до 5 %..

sigpic
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
    http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

• Темата малко нагоре.

Цените наистина са по ниски тази година.

175/65/14 - BF Googrich Winter - 80 лв
      185/65/15 - BF Googrich Winter - 90 лв
      Цените са с отстъпка, но разликата между 14-ки и 15-ки е само 10 лв

Гумите са с новата шарка.

Карам с такива зимни и летни и стават. Не са най-добрите, но за цената са си много добър избор.
      Last edited by georgyg; d.m.y г., 12:16.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

• аз си харесах/взех Нокиан

и четох доста руски тестове.
        Адак тества на сухо, мокро и сняг.
        Руснаците на лед, сняг и мокро
        http://www.autoreview.ru/archive/2009/19/wintertyres/

Общо взето тука ни продават всесезонни гуми. И който смята да ходи по планините да си вземе нещо по сериозно, а не Мишелин алпин примерно.
        ALFA 156 1.9JTD '98
        ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

• Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
          и четох доста руски тестове.
          Адак тества на сухо, мокро и сняг.
          Руснаците на лед, сняг и мокро
          http://www.autoreview.ru/archive/2009/19/wintertyres/

Общо взето тука ни продават всесезонни гуми. И който смята да ходи по планините да си вземе нещо по сериозно, а не Мишелин алпин примерно.
          Да . НО гумите с най висока оценка са със шипове - а те не са разрешени в България .
          Карал съм с такива със шипове (не БГ разбира се) вършат наистина чудеса , но искат да има много сняг и лед . А на мокър асвалт все едно си със летни гуми на лед . Да не говорим колко са шумни а ние сме капризни на тази тема .
          Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:17.
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
          X