Аз съм със стария талон начи без големия
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Загубен талон!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MaldiniА да питам нещо трябва ли да мия колата че е леко мръсничка?
също е добре да видиш дали се чете номера на двигателя (евентуално пароструйка) че да не ти правят въртелиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
и за извадя една много прашасала тема от архива.
Пичове,
изгубих си документите на ГТВ-то. Малкия талон, гражданска и талона за прегледа. Гледам тук са написали едни стари форумни динозаври преди 6 години какво ти е трябвало тогава. Някой знае ли дали и сега се изисква същото?няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
да
аз моите така трябваше преди няколко месеца
гражданската - или се споразумяваш със застрахователя си или си правиш нова
годишен преглед - минаваш на ново и ти издават нов талон и стикер
в кат - с големия талон и лична картаАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Всичко си все още както по времето на динозаврите .
Само цените може леко да са коригирани - ама инфлация все пак.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Аз в момента сменям регистрационни номера на няколко автомобила, та за прегледа ми казаха, че може да се подпечата талончето в КАТ и да се напише новия регистрационен номер. Това в Русе, сега за други градове не знам дали ще мине номера, защото гледам всеки прави каквото си иска в нашата страна.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment