Известие

Collapse
No announcement yet.

Продължение на гадни дупки ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Продължение на гадни дупки ...

И как ще се влиза в ЕС ??
    Днес имах приключение на крайезерният път
    Знам , че там има микроязовири с дълбочина само някакви си 50 см и нагоре-нищо работа. Да ама не вече са станали макроязовири.
    Карам с извъредно високата скорост от 1км / час през водата , на дистанция от предната кола и зорко наблюдавам къде ще хлътне. И ми се изправи косата на бус Нисан гумата му потъна цялата в макроязовира .
    Аз се втрещих и запънах като магаре на мост. Зад мен опашка , клаксони ,и т.н. . Да ама правя обратен завой с маневра естествено защото е тясно и заприщих и насрещното движение.
    И се върнах обратно за да обиколя половината град заради 3км .
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Re: Продължение на гадни дупки ...

Първоначално публикувано от kris11
    И как ще се влиза в ЕС ??
    Днес имах приключение на крайезерният път
    Знам , че там има микроязовири с дълбочина само някакви си 50 см и нагоре-нищо работа. Да ама не вече са станали макроязовири.
    Карам с извъредно високата скорост от 1км / час през водата , на дистанция от предната кола и зорко наблюдавам къде ще хлътне. И ми се изправи косата на бус Нисан гумата му потъна цялата в макроязовира .
    Аз се втрещих и запънах като магаре на мост. Зад мен опашка , клаксони ,и т.н. . Да ама правя обратен завой с маневра естествено защото е тясно и заприщих и насрещното движение.
    И се върнах обратно за да обиколя половината град заради 3км .
    По-добре да обиколиш половината град, отколкото да се одавиш
    sigpic

Comment

Ми това и аз го правих сутринта,че на басейна Славия посока Красна Поляна такъв макро язовир става че
      С Опела минавах щот нямаше електроника ма с тази не смея,че знам ли какво ще удавя
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
      X