Известие

Collapse
No announcement yet.

Да му изсъхнат ръчичките...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да му изсъхнат ръчичките...

Да му изсъхнат ръчичките дано, на този който вчера ми открадна стъклото на дясното огледало.
    Мислех че само селтаци с вектри си крадат огледалата, но уви, вече някой си е сменил вектрата с алфа 166 и е решил че трябва да продължи практиката.

За информация само стъклото струва 95 лева и днес се сбогувах с тях, заштото някой лешпер е решил че на него не му се дават.

Тир да му го откърти дано...
    ... Да му изсъхнат ръчичките...
    Alfa Romeo - 166, 2.4 JTD
    Малагути Мадисон 400 cc.

Първоначално публикувано от rodeff Покажи съобщение
    Да му изсъхнат ръчичките дано, на този който вчера ми открадна стъклото на дясното огледало.
    Мислех че само селтаци с вектри си крадат огледалата, но уви, вече някой си е сменил вектрата с алфа 166 и е решил че трябва да продължи практиката.

За информация само стъклото струва 95 лева и днес се сбогувах с тях, заштото някой лешпер е решил че на него не му се дават.

Е колега стига!Ако е взето само стъклото и нищо не е счупено моля те кажи ми кои е тоя дето ти взе 95лв за стъкло защото това е жив обир!
    Fiat Punto 1.2 75 ELX
    EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
    EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
    EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Какво да ти кажа, никой не продава само стъклото ако говорим за втора ръка.
      А това е цената на ново оригинално.
      Ментета (Турски или Китайски) не намерих.
      Предвид че цяло огледало струва над 300 лева, 100 за стъклото е нормално.

Иначе си прав, жив обир си в
      Не само цената а и липствщото огледало

Вече взе да ми писва. Ще си купя някаква барака и да видим какво ще крадът...
      Малагути Мадисон 400 cc.

Comment

Много пари си дал само за стъклото.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

купи си пушка и почни да спиш в колата.Да видим тогава кво ще крадът.
          КОИТО Е КАРАЛ АЛФА Е УМРЯЛ ЩАСЛИВ

Comment

А най-тъпото е, че и застраховка да имаш пак пиеш 1 студена вода. Жалко колега, но да знаеш, че ще му се върне тъпкано на боклука. Аман от миндили!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              А най-тъпото е, че и застраховка да имаш пак пиеш 1 студена вода. Жалко колега, но да знаеш, че ще му се върне тъпкано на боклука. Аман от миндили!
              Чисти утепляци бих казал,верно че скъпо ма па да крадеш...
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Недей така, че ако му го отнесе ТИР после пак твойто огледало ще замине тъжно но факт.
                Lexus IS200

Comment

Аз мисля че някои застрахователни компании биха го платили,само трябва да го посчупиш и да сложиш малко стъклария от някое огледало.
                  146 JTD-2000г.
                  Punto 1.2

Comment

Първоначално публикувано от monimsl Покажи съобщение
                    Аз мисля че някои застрахователни компании биха го платили,само трябва да го посчупиш и да сложиш малко стъклария от някое огледало.
                    Маркирано е, не става със стъклария, защото си търсят парчета с номерцата, пък и когато корубата е здрава, пак питат как е станало...

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                    Много пари си дал само за стъклото.
                    Ами дай някоя по-ефтина оферта
                    Малагути Мадисон 400 cc.

Comment

Working...
                    X