Известие

Collapse
No announcement yet.

Мерси на Фиоре

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мерси на Фиоре

и на колегата с аудито
    че спасиха в една малко смешна и доста тъжна ситуация тази сутрин
    Излизам си аз от гаража още сънена, включила на автопилот и след 10 метра малко повечко захождам за 1 тесен ляв завой и храс предна дясна гума в бордюра
    А бе чувам аз нещо не е както трябва, спирам на първото възможно място, ми тя гумата на капла, никаква я няма, някакво килимче там разпльокано.
    Вадя аз такъмите, нагласям крика, почвам да връткам и чакам колегата, който живее на близо, да удари 1 рамо. Идва той, запрята ръкави, стигаме до слагането на патерицата и опааа, хлъц. Оказва се, че в багажника си си возя чисто новичка, хубава патеричка, НО... от БМВ. Греда. То ни да се смееш, ни нищо. Звънкам на разни "помощ от приятел" обаче кой в другия край на София, кой си продал алфата... И гледам един познат селеспийд минава край нас. Тъкмо вече въртяхме планове как ще го паркираме (на мястото, което след секунди заеха) и ще седи на трупчета, докато някак видя как да отида до гумаджия. Но Фиоре (мерси, мерси) се отзова и услужи с неговата вече истинска алфенска патеричка. И след първата бензиностанция за малко въздух стигнах благополучно до офиса с Алфо. Седи и чака преобуване довечера.
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Евала на колегата - дано има повече като него, като се замисля трябва да си купя една патерица, защото нямам никаква резервна гума
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

Мда......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

За Fiore освен хубави думи, друго не мога да кажа.
        Преди седмица се отзова да гледаме един италиански екземпляр, за което БЛАГОДАРЯ!
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Имала си късмет...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Евала на колегата - дано има повече като него
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

дай боже всекиму да срещне такъв колега в нужда
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Цецо е доказано отзивчив и печен - мианлата година две вечери се борихме с вратата на моята кола. Затова - браво и от мене!!!
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                X