Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa от мобилето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa от мобилето

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...010&f1=details

Някои от форума дали е оглеждал този автомобил и впечатления. Струва ми се малко евтин за възраста си.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
    http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...010&f1=details

Някои от форума дали е оглеждал този автомобил и впечатления. Струва ми се малко евтин за възраста си.
    Тази Алфа седи вече сигурно една година на Горубляне, мисля, че някой беше ходил да я гледа и май беше читава...
    Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

само знам, че от много време се продава. 7-8 месеца и по-вече.
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

година и нещо се продава тая... нещо никак не ми вдъхва доверие ,един познат ходи да я гледа и не беше очарован ..адски спартанско обзавеждане

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ей опасни сте.. Като е висока цената- защо е висока, като е ниска, защо е ниска, като е по- средата никой не й обръща внимание.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Ей опасни сте.. Като е висока цената- защо е висока, като е ниска, защо е ниска, като е по- средата никой не й обръща внимание.
            Опасни не ами страшни. Пари зор се дават и трябва да се ползват всички налични канали за информация

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Цената едно време мисля че и беше 15-17к с такова впечатление съм останал ... и нормално да падат цените ... Един познат има Ауди А6 2001 всички възможни екстри без навигация 2.5тди обслужвано в порше нз кво пуска го за продажба на 15 и започва по малко да сваля цената в момента го продава за 6500 и няма нито едно обаждане по обявата , а колата е наистина перфектна човека има пари и за най малкото колата е в сервиза ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                Цената едно време мисля че и беше 15-17к с такова впечатление съм останал ... и нормално да падат цените ... Един познат има Ауди А6 2001 всички възможни екстри без навигация 2.5тди обслужвано в порше нз кво пуска го за продажба на 15 и започва по малко да сваля цената в момента го продава за 6500 и няма нито едно обаждане по обявата , а колата е наистина перфектна човека има пари и за най малкото колата е в сервиза ....
                Дай я тая А6-ца за 6500 въпреки, че това им е най куция двигател, но ако той както е свалил на 6500, така ще свали и на 5900 и може да се прежаля да го отърва от мъките.
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Дай я тая А6-ца за 6500 въпреки, че това им е най куция двигател, но ако той както е свалил на 6500, така ще свали и на 5900 и може да се прежаля да го отърва от мъките.
                  E двигателя и скоростите им прави ремонт за 3к наскоро ...А той постоянно е в движение и колата му трябва да е в пълна изрядност понеже не пътува от софия до перник, ами удря маршрути софия морето враца морето дупница морето софия .... преимерен маршрут ... ако имаш интерес мога да ти направя връзката .... ако не я продал вече или ако не се е отказа понеже преди 1-2 месеца ме офертираше

Comment

тази Алфа седи от доста време над година...но нищо не ти пречи да я погледнеш..не е казано на 100% че трябва да им има нещо а просто да няма късмет с продажбата
                    Mercedes C 200 compressor

Comment

Тичай и я взимай, с диагностика пердварително разбира се
                      Last edited by fred; d.m.y г., 21:09.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Май се бъркате,в СимАуто има една друга 156 Фейс която стои от над година ,обаче тя не е комби,
                        тази изглежда че е от скоро,аз лично съм ги обикалял 2 3 пъти през последните 3 месеца и тази я нямаше там
                        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Имало я е. Нещо си я пропуснал или временно е била спряна от продажба. Седи от наистина много време ама явно кризата доста е порязала финансите и като гледам май още ще си седи
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Те май не само тая кола си седи от доста време, така че тва не означава, че и има нещо.
                            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                              Те май не само тая кола си седи от доста време, така че тва не означава, че и има нещо.
                              Не просто е скъпа ...
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                              X