Първоначално публикувано от SandoOne
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa от мобилето
Collapse
X
-
Колата на мен лично не ми харесва,гледал съм я,вътре е много гадна с много ниско ниво на оборудване
П.С.Опс,ся се загледах в снимките,и мисля че са и сменили касетофона със СД,аз като ходих да я гледам беше с касеткаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Не знаеме нито колко спешно му трябват пари на продавача нито причината да се продаде, няма търсене явно на такива екземпляри. Отиваш преглеждаш я, сервиз едно друго и ако ти хареса първо екстериорно и интериорно, после двг и ходова част и решаваш да се пазариш и я купуваш. Всеки има индивидуален вкус, и няма как да я харесат всички, отиди виж, може и друга да харесап като отидеш...и цената не е толкова странна според мен, а сд-то е заводското, и да е сменено ма по-късен етап е суперLast edited by rusiq86; d.m.y г., 12:39.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКолата на мен лично не ми харесва,гледал съм я,вътре е много гадна с много ниско ниво на оборудване
П.С.Опс,ся се загледах в снимките,и мисля че са и сменили касетофона със СД,аз като ходих да я гледам беше с касетка
Обичам глезотиите в колата ,но ако трябваше да си взема 147 с много екстри ,щях да дам поне 2к отгоре за толкова запазена колкото моята,а можеше и въобще да не намеря такава(в това стадо от Морги по автокъщите)
Незная,какво повече ти трябва от това на снимката-автопилот или навигация??? или масажор на очните ябълки :P
Извинявам се за Оффа.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеhttp://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...010&f1=details
Някои от форума дали е оглеждал този автомобил и впечатления. Струва ми се малко евтин за възраста си.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеДа ходих, нещо не ми допадна, не забелязах да и има нещо особенно освен голямо разстояние от външната страна на фаровете. Не лоша кола, но явно не е моята.
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...331&f1=details още една симпатягакато имам време ще ида да я разгледам, поне ми е наблизо.
Comment
Comment