Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ксенон!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ксенон!

Здравейте, колеги!

Поставиха ми ксенона преди 2 дни. Прибирам се вечерта, спирам пред гаража и виждам, че фаровете примигват. Освен това в единия фар светлината играе. Супер дразнещо, а аз все пак съм платил, ако е подарък...ок!
    Отидох на другия ден до сервиза, в който ми монтираха ксенона ( ксенонът е купен от същия сервиз). Погледнаха го и ми казват:
    -Ами, не можем да му направим рекламация, той си работи. Чакай го да изгори и ще го сменим.
    Какво по дяволите значи това??????
    Платил съм 200лв за нещо, което всъщност не работи, както трябва!

Някой имал ли е подобен проблем...и ако го е решил да напише как...или дайте някакъв съвет от какво може да се получава и дали има вероятност да се поправи?
    Благодаря предварително!
    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

В рамките на 4работни дни, всяка стока по закон, ако има дефект, трябва да ти я сменят с нова или в краен случай да ти върнат парите, ако влизаш в този, срок им го кажи това. Ако се направят на интересни, им пусни една жалба в агенцията за защита на потребителя.
    Ако си изпуснал този срок пак звънни в агенцията и те ще ти кажат какво да направиш, евентуално да подадеж жалба, че не си изпълняват гаранционните условия.
    Успех
    Last edited by soldier; d.m.y г., 18:10.

Comment

каква е колата и какъв е ксенона
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

От баластите е колега при мен го имаше тоя проблем и ми ги смениха,вече нетрепери светлината.Направо има кажеда ти дават нов комплект нали е гаранционен на какви цигани се прааат...
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Ами колега, значи че е некачествено монтиран или еди какво си, но трябва да се оправи.Извода е ползвай, места където ще ти уважат рекламацията
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Колата е Алфа 156, но не мисля, че това е от значение в случая.
            Всъщност, сега колегата като каза баласти...се сещам, че те бяха объркали комплекта за колата ми с H1.
            Едното момче отиде да смени комплекта, а другият ми монтира баласти, които не бяха от крушките, които ми сложиха след това...понеже 156-цата е с H7.
            Ще ида пак да се разправям, видяло се.

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Ами колега, значи че е некачествено монтиран или еди какво си, но трябва да се оправи.Извода е ползвай, места където ще ти уважат рекламацията
            Сподели едно такова място, колега, защото искам да си сложа и на дългите? Ще съм ти благодарен!

Comment

Разгледай тук във форума обявите. Има колеги, които се занимават с това. Ще можеш хем да ги питаш хем и коментари за работата и стоката им да прочетеш.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщение

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------

Сподели едно такова място, колега, защото искам да си сложа и на дългите? Ще съм ти благодарен!
                Някой от сервизите и колегите от форума/в раздела общ технически и платени обяви/, които правят това и дейността им може да се коментира постоянно, тоест че няма оплаквания, или сервизи, в които ти издават документи-фактура и касова, с които винаги можеш да предприемеш дейстивя и не работят на принципа дай да прецакаме клиента за няколко стотака.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщение
                  Бях си сложил и на дългите, но е безмислено, ако ти се слагат сложи, но ще видиш че просто не си е заслужавало.....аз лично ги махнах...
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Благодаря, колеги!
                    Ще погледна в споменатата тема...

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Бях си сложил и на дългите, но е безмислено, ако ти се слагат сложи, но ще видиш че просто не си е заслужавало.....аз лично ги махнах...
                    Зная, че не е кой знае колко ефикасно...но поне, като примигват късите ,дългите да светят

Comment

Working...
                    X