Известие

Collapse
No announcement yet.

Торент клиент

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Торент клиент

Момци ,питането ми е кой торент клвиент бави най малко компа ви ,когато е пуснат . Аз съм с Юторент ,но ,когато е пуснат , направо все едно компа ми спира да върви. Като машина ,никак не ми е слаб - cpu Duo T5800 , 3GB memory, Чух нещо ,че бит комета взима от рамта ,пък юторента от процесора ресурс ,има ли нещо такова ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Микроторент май е най-лек.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И аз съм с Уторента и никакви ядове...
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

uTorrent 1.8.3
        Работи доста по-леко от BitComet

Ограничи броя сесии, броя сегменти и дефрагментирай харда - предполагам имаш бавен диск... и многото паралелни сесии заемат цялата комуникация с него.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

аз ползвам клиента на opera и бива да ти кажа
          alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
          alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

И аз мисля че проблема ти в диска, вероятно много хора свалят от теб и затова ти бави така, ако са те засмукали с няколко Мб/сек сигурно доста се усеща.

Иначе uTorrent-а доста лек.
            sigpic
            146 1.9 JTD, 99'

Comment

@Stefan Caromov
              1. Aко си пипал по настройките в Advaced (Разширени ) дай всичко на default (подразбиране) .

2. После в Advanced намираш реда където е net.low_cpu и го променяш от false нa true .

3. Ретартираш торент клиента .

Ако не стане така (защото понякога не става ) го деинсталираш и ръчно изчистваш от Documents and Settings\user-a ti\Application Data и после инсталация на чисто .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Aз съм с Флашгет и ми е доста добре
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                  Момци ,питането ми е кой торент клвиент бави най малко компа ви ,когато е пуснат . Аз съм с Юторент ,но ,когато е пуснат , направо все едно компа ми спира да върви. Като машина ,никак не ми е слаб - cpu Duo T5800 , 3GB memory, Чух нещо ,че бит комета взима от рамта ,пък юторента от процесора ресурс ,има ли нещо такова ?
                  Колега не оставяй много торенти включени. Обикновено много торинти го правят този ппроблем независимо от скороста на сваляне и на теглене (както казаха вече заради многото конекции).

Пробвай начина на @sunny2006 и ако остане проблема не оставяй повече от десетина торента включени и вече няма да имаш проблеми.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    @Stefan Caromov
                    1. Aко си пипал по настройките в Advaced (Разширени ) дай всичко на default (подразбиране) .

2. После в Advanced намираш реда където е net.low_cpu и го променяш от false нa true .

3. Ретартираш торент клиента .

Ако не стане така (защото понякога не става ) го деинсталираш и ръчно изчистваш от Documents and Settings\user-a ti\Application Data и после инсталация на чисто .

Мерси ,сега го направих и рестартирах торент клиента,ще се усети като тръгна да свалям нещо . Точно от това имах нужда ,зверско мерси. Дано стане ,иначе някой колега беше написал ,че много дъпрат от мен ....май май е бил много прав ,над 50 торента имах в юторента , сега направо делиит

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Още един глас за uTorrent,провбал съм 5,6 клиента,но този определено е най-лекия,дори и с много заредени торенти.
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Working...
                      X