Момци ,питането ми е кой торент клвиент бави най малко компа ви ,когато е пуснат . Аз съм с Юторент ,но ,когато е пуснат , направо все едно компа ми спира да върви. Като машина ,никак не ми е слаб - cpu Duo T5800 , 3GB memory, Чух нещо ,че бит комета взима от рамта ,пък юторента от процесора ресурс ,има ли нещо такова ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Торент клиент
Collapse
X
-
uTorrent 1.8.3
Работи доста по-леко от BitComet
Ограничи броя сесии, броя сегменти и дефрагментирай харда - предполагам имаш бавен диск... и многото паралелни сесии заемат цялата комуникация с него.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
@Stefan Caromov
1. Aко си пипал по настройките в Advaced (Разширени ) дай всичко на default (подразбиране) .
2. После в Advanced намираш реда където е net.low_cpu и го променяш от false нa true .
3. Ретартираш торент клиента .
Ако не стане така (защото понякога не става ) го деинсталираш и ръчно изчистваш от Documents and Settings\user-a ti\Application Data и после инсталация на чисто .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеМомци ,питането ми е кой торент клвиент бави най малко компа ви ,когато е пуснат . Аз съм с Юторент ,но ,когато е пуснат , направо все едно компа ми спира да върви. Като машина ,никак не ми е слаб - cpu Duo T5800 , 3GB memory, Чух нещо ,че бит комета взима от рамта ,пък юторента от процесора ресурс ,има ли нещо такова ?
Пробвай начина на @sunny2006 и ако остане проблема не оставяй повече от десетина торента включени и вече няма да имаш проблеми.
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение@Stefan Caromov
1. Aко си пипал по настройките в Advaced (Разширени ) дай всичко на default (подразбиране) .
2. После в Advanced намираш реда където е net.low_cpu и го променяш от false нa true .
3. Ретартираш торент клиента .
Ако не стане така (защото понякога не става ) го деинсталираш и ръчно изчистваш от Documents and Settings\user-a ti\Application Data и после инсталация на чисто .
Мерси ,сега го направих и рестартирах торент клиента,ще се усети като тръгна да свалям нещо . Точно от това имах нужда ,зверско мерси. Дано стане ,иначе някой колега беше написал ,че много дъпрат от мен ....май май е бил много прав ,над 50 торента имах в юторента , сега направо делиит
Comment
Comment