Известие

Collapse
No announcement yet.

Как най лесно да то откраднат колата!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Оти че го опушкат бре
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
      Баси вече няма да я оставям запалена пред блока
      Аз кат ти разправям....ти.....нямало страшно!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
      1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от bongo
        LuckyMan що не хукна след него
        Виж това е дълга тема за дискутиране и ме мързи да пиша толкоз
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

И какъв е изводът от цялата работа?
          Застрахователите и крадците са от един отбор
          Едните крадат, а другите не плащат

На един съсед му откраднаха така служебната кола дето си вози шефа и на следващият ден му звъннали да отиде да си я вземе от един паркинг. Явно са разбрали на кого са гепили колата
          Трябва да гръмнат някой такъв крадец и да не съдят стрелеца, за да се замислят гадните к****а дето крадат
          sigpic

Comment

Трябва да ти кажа Додо, че има и гръмнати такива ама няма да начин това да ги спре.......
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абе те не са се засилили да крадат 145-ци на по 8-10 години. То много пара ще изкарат от нея, а и много търсена кола е и лесно се продава-да, ама не. Пък и крадците са чували слуховете за италянките и си мислят "Абе тая италянска кочина ако земе че изгасне - че ме гепят"
              Абе аз завсеки случай вече я гася и изключвам - даже като слизам за цигари от будката и колата е на 2 метра от мен
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

А така а така страх лозе пази
                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  Абе те не са се засилили да крадат 145-ци на по 8-10 години. То много пара ще изкарат от нея, а и много търсена кола е и лесно се продава-да, ама не. Пък и крадците са чували слуховете за италянките и си мислят "Абе тая италянска кочина ако земе че изгасне - че ме гепят"
                  Абе аз завсеки случай вече я гася и изключвам - даже като слизам за цигари от будката и колата е на 2 метра от мен
                  Абе не са се засилили ама аз да ти кажа че имах едно типо 1.6 ДГТ и ми го гепиха 2 пъти. Първия път си платих 1000лв откуп и ми я върнаха.Ходих да си я взема пред един блок в обеля. Обаче след втората кражба (месец след първата) не го видях повече. Иначе типото беше супер запазено- 89г. И двигателчето мъркаше като коте. След тва разбирасе си взех Алфата
                  лъчка,лъчка,плъв съм на баило!!!
                  145 1.6 TS16v

Comment

Абе и аз трябва да се замисля и да престана да си оставям колата да работи докато правя нещо защото аз го правя често но май вече нямаааа.
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                      Абе и аз трябва да се замисля и да престана да си оставям колата да работи докато правя нещо защото аз го правя често но май вече нямаааа.
                      E то ако правиш нещо по нея - лесно ще ги догониш като загрее.

чукам на дърво вече да не правиш
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аз всяка сутрин си оставям колата запалена пред магазина ама вече се замислям.То моя дарак кой ли ще го хареса ама пък тука се краде всичко на колела.
                        Вече гася
                        Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Comment

Working...
                        X