Известие
Collapse
No announcement yet.
Руска рулетка ?!
Collapse
X
-
Пълна, ама пълнааааааааааа глупост... По-големи журналистически измислици не бях чел...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
Сутринта го четох във вестника..... за жалост това е положението в Бг. Само за една седмица при нас стават толкова много извращения , от типа на ПТП -та , сбивания , убийства , насилия по училищата и още един огромен куп лоши неща. Няма какво да тарсим вината в партиите и управниците , то се вижда ,че и най- големите светци са дяволи.
За мен просто с нашата държава е свършено ... колкото и песимистично да звучи. Всичко е излезнало извън всякакъв контрол и на дали има сила която може да забави или върне нещата назад.
До преди 2-3 години аз лично имах вяра , но вече май е време да се премирим с истината. Както се казваше в един сръбски филм " Тук вече няма слънце " . Както емигрират птиците в търсене на по-благоприятно време , май така и аз бих се запътил в търсене на малко по-доброто бъдеще.Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПълна, ама пълнааааааааааа глупост... По-големи журналистически измислици не бях чел...Last edited by bager; d.m.y г., 10:52.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Състезанията са факт, обаче и журналистическите измишльотини също
Освен това се провеждат от 5-7 години, че и повече...
И като се знаят къде са, като се знаят кои са, като се зане какво правят, ЗАЩО полицията не ги залови, а виждаш ли всички редовни шофьори ще избягваме кръстовищата, заради тяхsigpic
Comment
-
За гонките да...., но за каране в насрещното на еднопосочни булеварди с "пълна газ"?!? Това според мен са си го измислили...Сравнително често карам нощем в София и то по големите булеварди....Ставал съм свидетел само на т.нар. "дръпки" , руски/турски итн рулетки не съм забелязвал да се разиграват...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Влезнах с идеята да пусна същатата тема и я видях. Аз не съм виждал такива до сега... някой от вас засичал ли е? Нека разкаже.. сутринта един идиот щеше да направи верижна катастрофа в младост 1 до МакДоналдс.. но той просто беше прост и реши да изпревари друг като го засече съответно щеше да ми закачи задницата и да ме завърти при кеото набихме спирчаки заради едно Ауди което исаке да влезе в бензиностанцията, но въпросният кретен (с тойота) не спря и на косъм се размина с Аудито та слезе и да се кара с него... та има идиоти дето и без пари ги правят тия неща...Ако някой е ставал свидетел на някоя нощна лудница като описаната от медийте да разкаже!!!(дано никой да не става свидетел!!!!)
Comment
-
Истината е че там си има дръпки/гонки...И това на всичко е ясно, ама руски рулетки и т.н. няма...или съм на 99% сигурен че няма.. Това просто е една огромна украса на статията...А минаването на червено е правенето на обратен завой пред малкото ОМВ пред НИМ....Малко се разминава с руска рулетка и прелитане на червен светофар...
И аз минавам 6 пъти в седмицата по този път на околовръстното(вечер между 11-3 часа) и никога ама никога не съм виждал каквито и да е било рулетки и каране в насрещното с пълна газ...
Якоооо украсяване...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment