Известие

Collapse
No announcement yet.

Руска рулетка ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Руска рулетка ?!

Я вижте какво пише в дира днес:

http://dnes.dir.bg/2009/10/07/news5184803.html
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Пълна, ама пълнааааааааааа глупост... По-големи журналистически измислици не бях чел...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Сутринта го четох във вестника..... за жалост това е положението в Бг. Само за една седмица при нас стават толкова много извращения , от типа на ПТП -та , сбивания , убийства , насилия по училищата и още един огромен куп лоши неща. Няма какво да тарсим вината в партиите и управниците , то се вижда ,че и най- големите светци са дяволи.
      За мен просто с нашата държава е свършено ... колкото и песимистично да звучи. Всичко е излезнало извън всякакъв контрол и на дали има сила която може да забави или върне нещата назад.
      До преди 2-3 години аз лично имах вяра , но вече май е време да се премирим с истината. Както се казваше в един сръбски филм " Тук вече няма слънце " . Както емигрират птиците в търсене на по-благоприятно време , май така и аз бих се запътил в търсене на малко по-доброто бъдеще.
      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Никак, ама никак няма да се учудя ако е истина.
        Това е поредната фаза на мисленето "аз карам както преценя за добре оти мойта преценка е верна."
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Пълна, ама пълнааааааааааа глупост... По-големи журналистически измислици не бях чел...
          И защо че е глупост? Мислиш че не стават такива работи ли? Защото аз съм сигурен,че е пълно с малоумници, които го правят и за без пари!
          Last edited by bager; d.m.y г., 10:52.
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Истина е за жалост..познавам такива малоумници, които се пускат и за без пари...
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Състезанията са факт, обаче и журналистическите измишльотини също
                Освен това се провеждат от 5-7 години, че и повече...
                И като се знаят къде са, като се знаят кои са, като се зане какво правят, ЗАЩО полицията не ги залови, а виждаш ли всички редовни шофьори ще избягваме кръстовищата, заради тях
                sigpic

Comment

За гонките да...., но за каране в насрещното на еднопосочни булеварди с "пълна газ"?!? Това според мен са си го измислили...Сравнително често карам нощем в София и то по големите булеварди....Ставал съм свидетел само на т.нар. "дръпки" , руски/турски итн рулетки не съм забелязвал да се разиграват...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Влезнах с идеята да пусна същатата тема и я видях. Аз не съм виждал такива до сега... някой от вас засичал ли е? Нека разкаже.. сутринта един идиот щеше да направи верижна катастрофа в младост 1 до МакДоналдс.. но той просто беше прост и реши да изпревари друг като го засече съответно щеше да ми закачи задницата и да ме завърти при кеото набихме спирчаки заради едно Ауди което исаке да влезе в бензиностанцията, но въпросният кретен (с тойота) не спря и на косъм се размина с Аудито та слезе и да се кара с него... та има идиоти дето и без пари ги правят тия неща...Ако някой е ставал свидетел на някоя нощна лудница като описаната от медийте да разкаже!!!(дано никой да не става свидетел!!!!)

Alfa Romeo 146 1.6 16V TS -97г

Comment

Никой не е ставал свидетел и никой няма да стане - нали не мислите, че това се провежда публично, като сбирките на ОМВ?!
                      sigpic

Comment

Тия от в.Стандарт са минали на гъбки вече от нямане кво да правят
                        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                        BMW e39 facelift

Comment

И аз си мисля, че има истина, но има и доза журналистически измишльотини, похвата им често е такъв
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Истината е че там си има дръпки/гонки...И това на всичко е ясно, ама руски рулетки и т.н. няма...или съм на 99% сигурен че няма.. Това просто е една огромна украса на статията...А минаването на червено е правенето на обратен завой пред малкото ОМВ пред НИМ....Малко се разминава с руска рулетка и прелитане на червен светофар...

И аз минавам 6 пъти в седмицата по този път на околовръстното(вечер между 11-3 часа) и никога ама никога не съм виждал каквито и да е било рулетки и каране в насрещното с пълна газ...

Якоооо украсяване...
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Съгласен съм с Венци ... доста са се нашмъркали журналистите, но си има и някаква минимална доза истина, откъдето са се почнали.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                              X