Известие

Collapse
No announcement yet.

Руска рулетка ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дилъра иска да ги зариби като им меша амфетите с хероин
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Тия са готови с сценария за новата серия на "Бързи и Яростни". Чак па по смс разбират къде ще е . Сигурно им се обажда 80 годишна врачка гола до кръста по време на пълнолуние или "Светлина".
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Тия са готови с сценария за новата серия на "Бързи и Яростни". Чак па по смс разбират къде ще е . Сигурно им се обажда 80 годишна врачка гола до кръста по време на пълнолуние или "Светлина".
        Може и на кристално кълбо да гледа
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Абе че гонки има то е ясно на всеки, че всеки един от нас поне веднаж си е позволявал да минава на червено и това е вярно, ама че са карали в насрещното с пълна газ или са играли руска ролетка че имало и 10 000 лв залози е това вече са пълни глупости !!!
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе не знам дали е вярна новината, ама се регнах във Вашия форум, само заради едно говедо, което плещи глупости в коментарите под новината в dir.bg. Пише с ник Alfa Romeo и според мен срами алфистите у нас. Идете и вижте какъв имидж създава на марката и нейните почитатели. Ако някой се сеща кой е, вземето го озаптете, че коментарите на другите стават доста солени и вече Ви сравняват с пернишките голфове

Comment

Първоначално публикувано от netware5 Покажи съобщение
              Абе не знам дали е вярна новината, ама се регнах във Вашия форум, само заради едно говедо, което плещи глупости в коментарите под новината в dir.bg. Пише с ник Alfa Romeo и според мен срами алфистите у нас. Идете и вижте какъв имидж създава на марката и нейните почитатели. Ако някой се сеща кой е, вземето го озаптете, че коментарите на другите стават доста солени и вече Ви сравняват с пернишките голфове
              Случайно ти да си с бързия Сааб който прескача Алфите
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Случайно ти да си с бързия Сааб който прескача Алфите
                Аз съм, аз съм, нали трябваше да се включа да бъзикна момчето......

Ваш човек ли е тоя пич, или е някое пишлеменце с объркани представи?

Comment

Не може да се каже какъв е, ако сам не си каже нема как да се разбере.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Както пише там един, може и Дайхацу да кара, ама се пише алфист и Ви разваля имиджа.

А иначе по темата - и на мен не ми се вярва да има такива откачалки. Гонките са едно, ама да залагаш на червено и на насрещното си е малоумие. Хеле пък "бомбата" на кръговото на Руски паметник .....

Comment

какво значи "ваш човек". модератори нямате ли си. иначе и писта да направят, пак в града ще се дърпат че по-интересно. само камери ще решат проблема.
                      точка

Comment

Тоя образ, дето се е подписал с Алфа Ромео в коментарите още сутринта го забелязах, ама не знам защо хората му обръщат толкова внимание на ника. Даже отнесох няколко бъзика през деня по тоя повод. В края на краищата, това че сме фенове на марката не означава че трябва да носим отговорност за всеки цървул дето си е купил Алфа щото и е евтина е с много коне или пък такъв дето изобщо няма книжка, ама се е подписал така в някакъв сайт, който всъщност е анонимен и може да напише там със същия успех БМВ, Голф или Опел. Според мен тоя или умишлено си прави та**к с марката или е някакъв келеш който си вярва, че е стрийт рацер (без да има книжка) и вероятно никога не се е качвал в кола, просто го кефи скудето като дизайн

А по отношение на въпросната "руска рулетка" аз често минавам нощем по околовръстното и такова нещо не съм видял, но ако е истина изобщо няма да се учудя. Незнам защо сте толкова убедени, че е невъзможно, в края на краищата, всички сме свидетели, че като всяко демократично общество (особено тия дето от скоро са демократични ) и нашето си има доста извращения. На фона на последните 20 години, ако е вярно, няма да е нито първия нито последния продукт на нечии болен мозък.
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Абе във всяко казано нещо има поне мъничко истина, но и аз мисля че е малко преувеличена схемата, но пък знае ли се ....

Comment

Първоначално публикувано от netware5 Покажи съобщение
                            Е може да е пернишки голф, то всеки може да се регистрира както си иска, аз да взема да се регистрим примерно Опел и да пиша,
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Абе я дайте линк към Дир.бг темата че да се посменя и аз
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                                Абе я дайте линк към Дир.бг темата че да се посменя и аз
                                Първото мнение е линка.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X