Известие

Collapse
No announcement yet.

Руска рулетка ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Баси загубените хора......Айде дето си рискуват живота, тяхна работа, ама на други нищо неподозиращи невинни хорица.....Нямам думи просто.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Пфф то на руски на кръговото не знам каква "бомба" ще направят, по-скоро да си оставят предния мост и въобще цялото окачване там...ТО не са релси, не са надигнали се павета, дюни високи по 30 см....Аз едвам, едвам лазя на това проклето кръгово, а представи си някой да влезе да прави "бомби" там аххахаха
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

А там на полусъединител, едвам, едвам се минава
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Снощи тъкмо се гонехме в насрещното на бояна с един приятел и вече 245-255-260-270км . и един олигофрен мина на червено на светофара пък в другата посока с 340км....направо ебаси бомбата щяхме да напрайм....Ама не го знам що не ми беше пуснал смс да напрайм парите....

А новата мода вече е на Руски да се гонят полицаи с Лади Ниви.... Голям купон е...слагаме по 10хилки на кого първи ще му се откачи задния мост... Естествено се събираме чрез СМС-си пратени по радиостанциите на ченгетата...
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Снощи тъкмо се гонехме в насрещното на бояна с един приятел и вече 245-255-260-270км . и един олигофрен мина на червено на светофара пък в другата посока с 340км....направо ебаси бомбата щяхме да напрайм....Ама не го знам що не ми беше пуснал смс да напрайм парите....

А новата мода вече е на Руски да се гонят полицаи с Лади Ниви.... Голям купон е...слагаме по 10хилки на кого първи ще му се откачи задния мост... Естествено се събираме чрез СМС-си пратени по радиостанциите на ченгетата...
            Искам да видя резултата от челен сблъсък на две коли движещи се с по 250 км/ч- давам 10 лв и черпя с жито после, желаещи??
            Lexus IS200

Comment

Снощи тъкмо се гонехме в насрещното на бояна с един приятел и вече 245-255-260-270км . и един олигофрен мина на червено на светофара пък в другата посока с 340км....
              Аз бех бе Дадоха ми 7 000 евро
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

Абе ебати простотиите.Пазели са се от камери пък са карали по Васил Левски и Патриарха там където са нацвъкали яко камери.
                alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                  Абе ебати простотиите.Пазели са се от камери пък са карали по Васил Левски и Патриарха там където са нацвъкали яко камери.

Много ясно...после тряя да имат снимки и видео за да се фукат пред приятели....
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Много ясно...после тряя да имат снимки и видео за да се фукат пред приятели....
                    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Че аз редовно съм виждал някакви самоубийци да си карат в насрещното м/у драгалевци и симеоново посока симеоново и то това без и един лев да им дадът.
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                        Че аз редовно съм виждал някакви самоубийци да си карат в насрещното м/у драгалевци и симеоново посока симеоново и то това без и един лев да им дадът.
                        Ама по околовръстното в насрещното ли Щото тая каскада и на мен вече ми се вижда фантастична
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Като няма кой да осигури или направи една писта или нещо като Божура на такива, така ще е......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Много неща от тая статия ми кухавеят. Първо, ако имаше такива гонки, щеше да се чуе доста по-рано. Второ, че има безделници с много пари, има, ама какъв баровец вече трябва да си, че да дадеш на някого 5000 лева само за единия сеир да мине с пълна газ на червено.
                            Като гледам източниците на информация, моята версия е, че историята е измислена от бакшишите, за да имат оправдание да минават по заобиколни маршрути.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Като няма кой да осигури или направи една писта или нещо като Божура на такива, така ще е......
                              Писти има ама рацерите иска за без пари да карат. Еми не става така.

Иначе това за 5 000лв залагания и подобни тинтириминтирита е ясно че са съчинени. Пак повтарям обаче няма да ме учуди ако такива изцепки се правят само за мъжество.
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                                Ама по околовръстното в насрещното ли Щото тая каскада и на мен вече ми се вижда фантастична
                                да
                                мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                                X