Известие

Collapse
No announcement yet.

Руска рулетка ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

пресни градски легенди, пу държа идеята за филм
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
      да
      Е я разкажи по-подробно за тия маневри щом си ги виждал. Аз често минавам от там късно вечер, около 12 часа обикновено, и не съм виждал такова нещо, но както казах по-горе, нищо няма да ме учуди
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Да ти ги снимам някой път ... над Младост точно редовно преди стеснението в посока Симеоновско такива тарикатчета изпреварват колоната през насрещното, просто се чудя как до сега не е станало брутално мазало.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
          Да ти ги снимам някой път ... над Младост точно редовно преди стеснението в посока Симеоновско такива тарикатчета изпреварват колоната през насрещното, просто се чудя как до сега не е станало брутално мазало.
          Ама чакай сега. Над Младост, преди стеснението в посока Симеоново двете посоки са разделени само с двойна непрекъсната линия. Тая самоубийствена маневра с преминаването в насрещното през двойната се прави из цяла София. Но в този случай sen7 говореше за отсечката между драгалевци и симеоново, а пък след ремонта в по-голямата част от нея двете посоки са в отделни платна разделени с мантинела Затова се учудих. Освен да е ставало дума за частта веднага след драгалевския светофар, където още е двупосочно.
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Не за тая с мантинелите става дума и повечето или ся просто супер тъпи или ги мързи да отидат до другия светофар и да обърнат пък имат работа отсреща, но това не ги прави по-малко тъпи................иначе както вика колегата по-горе - ми да ти ги снимам освен, к'во друго да обясна Некой път като хвана някой и го заритам по околовръстното, а после ще извикам и куките и те да го ритат и *бат малко............ама по-вечето са нек'ви заблудени пенсии дето са взели книжка преди да съм бил още заплануван.........и ми стаа жал с две думи.А пък тия дето са по-гъзарите влизат направо в локалното.......насрешното локално.........та ушким не ми пречат толкова ма знае ли човек в к'во настроение ще ме хванат............да прескоча през островчето със все колата та в техната."бал съм им майката.Отивам да ям нещо, че почнах да налитам на човешко.
            Last edited by sen7; d.m.y г., 16:04.
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

нещастни журналисти...
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

---
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:53.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Нещо вярно има в статията, но по маниер на българските журналисти е писано през куп за грош
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=pMGl7qEUpGk
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Някой съвсем са изтрещяли и заради лесни пари рискуват не само своя, но и живота на другите!
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                        Taка сега гледам че доста хора са гледали предаването където 1 час говориха за моя град Нова Загора...
                        Относно руската рулетка тя започна тук още от зората на прословутите Мерцедеси 124 , тук в нашата махала ромите всички са богати с 3-4 коли и 3-етажни къщи, как това се знае с наркотици...
                        Та на въпросното кръстовище са ставало много катастрофи, но малко от тях са били със жертви
                        Лично аз знам че не се залагат хиляди ами към 200-300 може и малко в повече, зависи кои са в колите...
                        Просто тук нашите цигани не си знаят парите та се чудят какво да правят...Полиция за тях няма това и се знае просто те са с тях...
                        Аз лично живея точно на 150 метра от това известно кръстовище, та катастрофите които са станали на него от както се помня от малък до сега просто едва ли ще могат да се преброят...Лично аз съм и присъствал на такова нещо и винаги ставаха и дори стават в късните часове...Ако някой желае мога да го снимам и кача това кръстовще да видите за какво става въпрос...
                        От както го даваха в Събота това предаване вечерта същия ден не стана нищо в Нова Загора, но от вчера е истински филм, летяха патрулки с буркани и сирени гонейки някой, който очевидно не е спрял (което често се случва на главния път който минава през нашия град, но никога не са тръгвали да се занимават, до събота обаче), приятели ми разказаха днес, че пишат актове и фишове на поразия на всеки за най-дребното и дори има взети книжки и това само за един ден!!!
                        Та изведнъж тука стана много стегнато може в момента и е най-изпълнителната полиция в България...
                        Но пак трябваше да се намесват медиите
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

А тя работата на нашата полиция в такива случаи е ден до пладне...
                          Но след като има толкова много катастрофи за толкова години защо не се сетиха да направят спящи полицаи от 2-те страни на кръстовището ( пътя без предимство)
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                            А тя работата на нашата полиция в такива случаи е ден до пладне...
                            Но след като има толкова много катастрофи за толкова години защо не се сетиха да направят спящи полицаи от 2-те страни на кръстовището ( пътя без предимство)
                            Да има 2, но като минеш бързо нали знаеш че нищо не става...Дори сега може да им е станало по интересно...Незнам и аз вече...
                            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:23.
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Това е истина, всичко се случва по нашите улици. Такъв заслужава да му счупиш кракатам адренелин търсел. Мн е страшно, един ден си тук, а на другият те няма
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Лошо е, но обикновено се осъзнава много късно.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X