Известие

Collapse
No announcement yet.

разбиха ми колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• разбиха ми колата

някои миризлив мангал или наркоман тая вечер ми счупи предния десен прозорец и ми взе ЦД-то , случката става на оживена улица на центъра на Варна зад икономическия техникум, направо съм бесен как нито един човек не го е видял, като постоянно минават хора от там, улицата е доста оживена и не остава без пешеходци или трафик, то освен че ми е направил прозореца на сол взел цд-то и дистанционното, ами изкъртил и половината табло!, иначе културно си откачил кабелите отзаде без да ги къса,също взел и очила за 160лв, ама наи ме е яд за плеяра, тои е и наи скъп де, додах показания, сега да видим колко добри следователи имаме !

Стига бе бати идиотите се навъдиха.Само да пипна един такъв и ще му размажа рачичките барливи мамито му.На мен за сега само кпачката на бронята която покрива куката за дърпане ми откраднаха ама съм се заркъл и ще яде на някой гъза баница.
    Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Колега колкото и грубо да звучи бих те посъветвал да се примириш със загубата , управата и държавата ни е такава .... случая ти е подобен на моя преди няколко месеца пред мола на 50-100м ОТ ПАТРУЛКА ми разбиха колата и свиха ЦД-то , ключалката беше прецакана и така си я и оставих сега нито отключва нито заключва за окраса стои, таблото спраскано кабелите цели щастие, в резултат на което сега и на 5м пред колата да съм свалям панела и го вземам в мен..... ДАНО НАМЕРЯТ ИЗВЪРШИТЕЛЯ И ДА МУ ЛЕПНАТ ЕДНИ 15г !!!!!!

Comment

Еи много кофти, моите съчуствия. Това е живем в гадна държава, кадето ако някои изкара 5лв повече и си купи нещо хубаво трябва някои глупак да му го вземе.
        А до колкото за наще българси полицаи направо си е умряла работа, преди около четри месеца и на мен ми разбиха колата. Отивам аз в районнот изписах една кофа мастило и нищо, след това идва някъкъв следовател, който неоткри нито един скапан отпечтък в колата дори мой. Трябваше да ми издадът една служебна бележка за застрахователите, два месеца се опитвах да си я взема по нормалния начин и накрая отидох с човек за да ми я дадът.
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Намиране няма, прости се с тях баце.
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Много кофти. Наистина трябва да го прежалиш, полицаите няма да свършат нищо. Най-неприятното е, че наркоманчетата крадът каквото им попадне - преди време ми свиха CD-то както е без панела. Сега си имам един панел да си го лупкам в главата.
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
              Много кофти. Наистина трябва да го прежалиш, полицаите няма да свършат нищо. Най-неприятното е, че наркоманчетата крадът каквото им попадне - преди време ми свиха CD-то както е без панела. Сега си имам един панел да си го лупкам в главата.
              Мамка им наркоманска!
              145 QV ex.
              146 Boxer TOTAL ex.
              147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

На майка ми на колата преди около година, на осветено пред входа, вечерта както колата има и аларма с паве разбиха прозореца и свиха едно готско сони експлод, гадни наркомани, на сапун! и имаше и отпечатъци дори, ама нищо не се намери
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Е добре де тея работи с кражбите на сд-тата не отминаха ли вече, за по 100 лв. ще тръгне да разбива кола мамка им наркоманска
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Е добре де тея работи с кражбите на сд-тата не отминаха ли вече, за по 100 лв. ще тръгне да разбива кола мамка им наркоманска
                    Наркоманска, да, но я направи елементарна сметка и тогава се отнасяй толкова пренебрежително към парите.
                    Ако приемем, че "работи" 5 дни в седмицата, по 8 часа с 1 час обедна почивка.
                    На всеки кръгъл час разбива по 1 кола и взима по един касетофон от по "100" лева.
                    То за 1 ден имаме направени 700лв.
                    Ако работи 20 дни в седмицата, то ще си направи една "заплата" от 14000лв.
                    Сега се замисли защо и мизерните касетофони са набелязани, и защо няма да престанат тези неща.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Изгърмял съм ,един касетофон на времето с падащ панел и куп екстри за тогава беше върха, едно сони висок клас и един чисто нов акумулатор.Преди 2месеца щех да олекна и с акумолатора на алфата.До сега нищо не са ми открили и върнали ,така че не се надявай.
                      Решил съм да си купувам въздушна пушка някаква яка и с месингови съчми да имдупча лавите ,ако видя някой от терасата.
                      Преди години един комшия напълни на един краката със съчми , но пак крадат мамицата им не спират.
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                        Наркоманска, да, но я направи елементарна сметка и тогава се отнасяй толкова пренебрежително към парите.
                        На всеки кръгъл час разбива по 1 кола и взима по един касетофон от по "100" лева.
                        Сега се замисли защо и мизерните касетофони са набелязани, и защо няма да престанат тези неща.
                        Тук печалбата им не е толкова важно, тя не е стимулът. Те го правят защото реално нямат друг избор, за да изкарат пари, а шанса да ги хванат е достатъчно малък дори на фона на мизерната им печалба от тия касетофони. От там идва бедата- безнаказаността след това. Защото и 1 лв да печелят от това си струва да ти строшат джама за 100 лв, защото знаят, че никой няма да ги търси.
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                          Да така е! Но я сега ти се замисли дали ще успее да открадне 140 СД-та както ти дал за пример без да го хванат...
                          Иначе колега както казват всички вероятността да намерят крадеца е почти нулева, но все пак нищо не се знае...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

A ти беше ли си свалил панела на ЦДто?
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

нищо не бях свалил, направо с флашката вкарана в него , то да беше евтино цд да не ме е яд, ма 300лв броих за него, очила за 160лв , 20лв флашка , стават 480лв , денска купих прозорец за 45лв , и стаснаха 525лв, ся като ми го монтират като си сменя таблото ше стигна 600-650лв, и тоя педерас ше го даде за 100кинта , пък за куките не се и надявам нещо да направят, тои следователя тръгна да сваля отпечатаци ма нищо не напраи, имам чуството че беше стрит тебешир , размаза всичко, даже и ръкавици не си сложи,абсолютно нищо не направи ! утре тръгвам да обикалям заложните къщи в центъра, може и да си го намеря с малко късмет ! пак че не се е и усетил да ми гепи и задните колони, че и още 200лв щяха да изгорят ! цд-то е това
                              Attached Files
                              Last edited by life style; d.m.y г., 18:04.

Comment

Working...
                              X