Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарява се куче порода хъски!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подарява се куче порода хъски!

Кучето е порода хъски, на 7 месеца, женско, черно и бяло със сини очи. Кученцето е много игриво и дружелюбно както към възрастни така и към малки деца. За съжаление стопаните му нямат възможност да го гледат и се налага да се разделят с него. Не искат пари, а просто искат да го подарят на някой, който би го гледал както трябва! Снимки не мога да приложа, тъй като не е мое и не разполагам с такива (така и не успях да я снимам ), но всички, които прoявяват интерес могат да ми пишат тук в темата или ЛС и при сериозен интерес ще ги заведа да видят кучето.
    The greatest of all scientific hobbies!

В апартамент ли е гледано?
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

Да.

Comment

Ако беше мъжко можеше да стане кавалер на мойта мадама , но две женски незнам дали ще се разберат ?
        Attached Files
        Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Ако до 24-25 тоя месец не го е взел никой ще идвам до София и сигурно ще го взема
          Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

@detelazurno, писах ти ЛС
            sigpic

Comment

Искам да питам родословие има ли? Имам една позната която ходи по киноложки изложби и предполагам би го взела, но ще иска и родословие (за да го води по изложби).
              Аз лично много ги харесвам, но нямам възможност да го взема на този етап
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
              BMW 316 Compact '95

Comment

Относно родословието...ами купувано е от магазин, така че предполагам все е от някой развъдник, но на дали е нещо специално - съмнявам се. Просто ги развъждат за да ги продават и това е. Ще попитам все пак, но доколкото знам не е нищо специално.

--------------------------------------------------

И сега едно обръщение към всички желаещи, които се оказаха наистина много (аз честно казано се съмнявах!). За момента нещата са малко на stand-by, тъй като след вчерашния голям интерес звъннах на момичето да я питам кога може да се направи среща с евентуалните нови собственици, защото дори имаше и желаещи, които искаха да го видят, но тя ми каза, че малко по-рано през деня са и се обадили да искат кучето за едно малко момиченце. Все пак хората са реагирали първи и се надявам да няма обидени, но наистина за отрицателно време след обявяването аз и тя получихме доста съобщения. Ако все пак кучето не отиде при въпросното момиченце, защото има такава вероятност (къде по-малка, къде по-голяма...никой не знае), ще продължим да се свързваме с желаещите по ред на номерата. Всеки следващ желаещ ще получава "номерче". Във всеки случаи от номер 2 нататък (демек, след момиченцето) са именно хора от тази тема. Не искам да звучи като напразна надежда, защото знам какво е да си на крачка от шанса да имаш домашен любимец и в крайна сметка нещата да се развалят. Всички са предупредени за възможностите и вероятностите! След намирането на нов дом на кучето това ще бъде обявено тук, в темата!

Comment

Ще чакам развръзка
                  Благодаря!
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Относно родословието...ами купувано е от магазин, така че предполагам все е от някой развъдник, но на дали е нещо специално - съмнявам се. Просто ги развъждат за да ги продават и това е. Ще попитам все пак, но доколкото знам не е нищо специално.
                    Едно уточнение. Само развъдниците продават родословни животни. ЖИВОТНИТЕ С РОДОСЛОВИЯ НЕ СЕ ПОРДАВАТ В МАГАЗИНИ!
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                    http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
                      Едно уточнение. Само развъдниците продават родословни животни. ЖИВОТНИТЕ С РОДОСЛОВИЯ НЕ СЕ ПОРДАВАТ В МАГАЗИНИ!
                      Благодарая за уточнението. Тъй като pipi има опит с живонтните и развъждането им може да и се има доверие, така че за всики, които се интересуват дали има родословие - няма! Кучето е купувано от зоо магазин!

Comment

Добре, чакаме да видим, какво ще стане с момиченцето...
                        145 QV ex.
                        146 Boxer TOTAL ex.
                        147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Оказа се, че въпросното момиченце не е от София и затова има малко забавяне на нещата докато се разберат. Евентуално бащата ще идва вторник или сряда и може би тогава ще стане ясно дали малката Фрея ще продължи да търси нов дом или вече ще има такъв.

Comment

Брой ме и мен към списъка Аз имам мъжко и женско, но женското ми има проблеми с заплождането

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Оказа се, че въпросното момиченце не е от София и затова има малко забавяне на нещата докато се разберат. Евентуално бащата ще идва вторник или сряда и може би тогава ще стане ясно дали малката Фрея ще продължи да търси нов дом или вече ще има такъв.
                              Ще чакаме
                              sigpic

Comment

Working...
                              X