Вечер е и се прибираме с компания от Търново към Русе Около 23ч .В с Поликраище няма жива душа и аз си карам нормално ( около 60 км/ч).Покрай мене минаха около 3 колии никой не мигна.В края на селото последните къщи аз смело си настъпвам газта ускорявам до към 80 и нещо и изведнъж една жилетка със слънчоглед в ръката изскача на пътя.В първия момент ме стресна в следващия момент вече видях че е "л-т ФУражкалииски".Бяха застанали накриво до последната къща на селото.Щях да го блъсна и трудно спрях.... при спирането само видях как единия беше хванал "пистолета и се беше прицелил вече в мен.Последва легитимация и вземане на лични данни....и след това ме извикаха при патрула да ми покажат защо ме спират.... 85 км/ч в населено място
Лоша работа.Бяха мн културни перфектни отвсякъде и нищо не можеше да се направи.Викам им: абе момчета.. дайте да направим нещо по въпроса, Те: няма как.. виждаш телевизия всичко шуми по такива случаи... викам торти не ядете ли сладко нещо.. (работя в сладкарница).Показаха ми дата, час и всичко на радара с който са ме засекли.Нямам откъде да ги бутна.Скоро ще ми отнемат книжката.Чакам си постановлението.Да видим какво ще постанови началника на КАТ Г. Оряховица.В суматохата звъня на моя доставчик и викам така така стана.. той вика: с тия няма оправия.Това ми е първото нарушение и мнооого ме е яд как поне пари не искаха!!! И другото което мноого ме разочарова беше това че колите които минаха покрай мен защо не ми мигнаха като са видели караула?....Апелирам към всички колеги... мисля че Алфисти не пропускат да мигват да предупредят другия но... все пак.Колегите постоянно ме критикуват.. що не си взе една кобра вече щеше да те спаси.АМИ А ДЕ ?

Comment