Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще ми вземат книжката

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще ми вземат книжката

Вечер е и се прибираме с компания от Търново към Русе Около 23ч .В с Поликраище няма жива душа и аз си карам нормално ( около 60 км/ч).Покрай мене минаха около 3 колии никой не мигна.В края на селото последните къщи аз смело си настъпвам газта ускорявам до към 80 и нещо и изведнъж една жилетка със слънчоглед в ръката изскача на пътя.В първия момент ме стресна в следващия момент вече видях че е "л-т ФУражкалииски".Бяха застанали накриво до последната къща на селото.Щях да го блъсна и трудно спрях.... при спирането само видях как единия беше хванал "пистолета и се беше прицелил вече в мен.Последва легитимация и вземане на лични данни....и след това ме извикаха при патрула да ми покажат защо ме спират.... 85 км/ч в населено място Лоша работа.Бяха мн културни перфектни отвсякъде и нищо не можеше да се направи.Викам им: абе момчета.. дайте да направим нещо по въпроса, Те: няма как.. виждаш телевизия всичко шуми по такива случаи... викам торти не ядете ли сладко нещо.. (работя в сладкарница).Показаха ми дата, час и всичко на радара с който са ме засекли.Нямам откъде да ги бутна.Скоро ще ми отнемат книжката.Чакам си постановлението.Да видим какво ще постанови началника на КАТ Г. Оряховица.В суматохата звъня на моя доставчик и викам така така стана.. той вика: с тия няма оправия.Това ми е първото нарушение и мнооого ме е яд как поне пари не искаха!!! И другото което мноого ме разочарова беше това че колите които минаха покрай мен защо не ми мигнаха като са видели караула?....Апелирам към всички колеги... мисля че Алфисти не пропускат да мигват да предупредят другия но... все пак.Колегите постоянно ме критикуват.. що не си взе една кобра вече щеше да те спаси.АМИ А ДЕ ?
    Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Не се ядосвай баце, за един месец ще ти я вземат като изтече 30 дневният срок и излезе решението, глобата май беше 150 кинта, един приятел го спряха скоро прибира се от Свищов и вече наближава Русе, от другата страна на метро преди моста има оганичение 60, пътят е идеален, няма хора, само коли и лапми и с 33 отгоре наказанието бе като гореописаното. Пича нямал батерия дасе обади, нямал и кинти в него, ужас, иначе те си искали ама уви
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Стига бе, ама ти сериозно ли???
      А ако вместо полицай, беше изкочило животно или някой човечец а насреща ти идва кола и фаровете ти светят в очите какво става?
      Никога не предупреждавам за патрули в населено място!
      По-добре един без книжка, отколкото един сгазен!
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Стига бе, ама ти сериозно ли???
        А ако вместо полицай, беше изкочило животно или някой човечец а насреща ти идва кола и фаровете ти светят в очите какво става?
        Никога не предупреждавам за патрули в населено място!
        По-добре един без книжка, отколкото един сгазен!
        Взе ми думите от .. клавиатурата ..

Като гледам какво става по пътищата все по-рядко присветвам по пътищата. Пък и това е един от начините да се научим да караме по правилата и да не се избиваме. Аз също не обръщах голямо внимание на всички табели, докато не ми написаха първия ( и единствен ) акт преди 3 години някъде.
        Платих си глобата, и вече спазвам стриктно ограниченията, все пак за това са поставени ..

Поздрави!
        Alfa Romeo 155 1.8TS '93
        Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Tи ако беше и ти щеше да караш с толкова там.Много ви разбират тиквите.... Летите в София със 100-150 пък тука сме "най-примерните" шофиори Разбирачи..
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Колега,
            Дръж се с необходимото уважение към другите участници във форума.

Не стига че си нарушил правилата ами си се опитал да подкупиш и полицаите.
            Какво очакваш - някой тук да ти каже браво или да почне да ти обяснява , че КАТ са идиоти защото не са ти взели пари ли ?

Пак се радвай че не не са те закопчали за опит за подкупване.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

1 месец без книжка.
              150лв. глоба.
              6 отнети точки.
              Ако не се лъжа...
              Другото си е за теб!
              sigpic

Comment

Working...
              X