Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА и жените

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АЛФА и жените

Първоначално публикувано от TRE GAZELE
    а и гаджето си е сладурана....
    Тва гадже ако ми седне така върху страничния съпорт на седалката и ми го деформира ще му нашляпям дупето с лозова пръчка!

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

както по-горе вече казах, гаджето е

заебете колата, такава кола не можем да имаме, ама такова гадже поне веднъж да излъжем
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
      както по-горе вече казах, гаджето е

заебете колата, такава кола не можем да имаме, ама такова гадже поне веднъж да излъжем
      Се си мисля че с тая кола бая такива гаджета ще излъжеш в БГ(то даже те ще се мъчат да те излъжат)
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Сори за оффа

Е де то такава кола ли ви трее да сваляте момите . Я питайте търтея колко са усетили капака на моско
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

леле трябва бая години да посъбирам за да направя ъпграейд-а с новата. Линиите много ми харесват. Само отвътре като дизайн моятя повече я харесвам, особено отворите на вентилацията, но иначе е супер.
          Мацката е готина и колегите са прави. Аз в сравнение с предишната ми кола сега със Спидера наблюдавам около 50% увеличение на "случайно" закачени поради колата мацки "еднодневки" (съжалявам че го казвам, уважавам жените, но просто това е наблюдение...)
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
            леле трябва бая години да посъбирам за да направя ъпграейд-а с новата. Линиите много ми харесват. Само отвътре като дизайн моятя повече я харесвам, особено отворите на вентилацията, но иначе е супер.
            Мацката е готина и колегите са прави. Аз в сравнение с предишната ми кола сега със Спидера наблюдавам около 50% увеличение на "случайно" закачени поради колата мацки "еднодневки" (съжалявам че го казвам, уважавам жените, но просто това е наблюдение...)
            A kaто дойде лятото .....като свалиш гюрука..колко ли мацки ще искат да си повеят косата на вятъра
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от proper
              наблюдавам около 50% увеличение на "случайно" закачени поради колата мацки "еднодневки" (съжалявам че го казвам, уважавам жените, но просто това е наблюдение...)
              е ти с твойта кола ако се оплачеш... ние за къде сме тръгнали

аз добре че разчитам и на други ценности, колата не ми е най-силното оръжие, ама да не занимавам сериозните авто-любители
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

отвлякохме се от темата ама...

хубавото е че поне знаеш, че тези жени са за пляс и бягай.. а пък аз все още не съм особено против тази процедура
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

На щандовете на Алфа Ромео винаги са най-красивите дами

Миналата година като бях на Женевски Салон, имаше невороятни мадами на щанда на Алфа Ромео...без да съм скромен те бяха най-красивите, но за съжеление не ми дадоха да ги снимам

На щанда на Ферари имаше трътлести прасета
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

...
                      Last edited by pooh; d.m.y г., 13:12.

Comment

Първоначално публикувано от pooh
                        ТУК може да се убедите , че най-впечатляващи са италианките и в часност момичетата на Алфа.
                        Съгласен съм с теб колега момичетата на Алфа са най хубавите
                        Lancia Dedra Integrale

Comment

Lancia Dedra Integrale

Comment

Първоначално публикувано от Maldini
                            Първоначално публикувано от pooh
                            ТУК може да се убедите , че най-впечатляващи са италианките и в часност момичетата на Алфа.
                            Съгласен съм с теб колега момичетата на Алфа са най хубавите
                            Кой каза, че само момичетата, то и колите са
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Днес пък като ходих да хапна зад мен караше по Симеоновско някаква 145 бордо.Загледах се аз в огледалото и гледам - момиче,карам си аз,завивам на отбивката за студ.град - тя след мен,завивам после покрай Зимния - тя пак след мен. И преди отбивката за 40блок на правата даде мигач и айдеее - в далечината.Познайте какво пишише отзад - 1.7 16v детелинка.Явно не е издържа да кара зад мен с 50-60 хаха.

Comment

Working...
                              X