Първоначално публикувано от TRE GAZELE
Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА и жените
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pentкакто по-горе вече казах, гаджето е
заебете колата, такава кола не можем да имаме, ама такова гадже поне веднъж да излъжем2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
леле трябва бая години да посъбирам за да направя ъпграейд-а с новата. Линиите много ми харесват. Само отвътре като дизайн моятя повече я харесвам, особено отворите на вентилацията, но иначе е супер.
Мацката е готина и колегите са прави. Аз в сравнение с предишната ми кола сега със Спидера наблюдавам около 50% увеличение на "случайно" закачени поради колата мацки "еднодневки" (съжалявам че го казвам, уважавам жените, но просто това е наблюдение...)Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properлеле трябва бая години да посъбирам за да направя ъпграейд-а с новата. Линиите много ми харесват. Само отвътре като дизайн моятя повече я харесвам, особено отворите на вентилацията, но иначе е супер.
Мацката е готина и колегите са прави. Аз в сравнение с предишната ми кола сега със Спидера наблюдавам около 50% увеличение на "случайно" закачени поради колата мацки "еднодневки" (съжалявам че го казвам, уважавам жените, но просто това е наблюдение...)2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от properнаблюдавам около 50% увеличение на "случайно" закачени поради колата мацки "еднодневки" (съжалявам че го казвам, уважавам жените, но просто това е наблюдение...)
аз добре че разчитам и на други ценности, колата не ми е най-силното оръжие, ама да не занимавам сериозните авто-любителиAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
На щандовете на Алфа Ромео винаги са най-красивите дами
Миналата година като бях на Женевски Салон, имаше невороятни мадами на щанда на Алфа Ромео...без да съм скромен те бяха най-красивите, но за съжеление не ми дадоха да ги снимам
На щанда на Ферари имаше трътлести прасетаsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от MaldiniПървоначално публикувано от poohТУК може да се убедите , че най-впечатляващи са италианките и в часност момичетата на Алфа.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Днес пък като ходих да хапна зад мен караше по Симеоновско някаква 145 бордо.Загледах се аз в огледалото и гледам - момиче,карам си аз,завивам на отбивката за студ.град - тя след мен,завивам после покрай Зимния - тя пак след мен.И преди отбивката за 40блок на правата даде мигач и айдеее - в далечината.Познайте какво пишише отзад - 1.7 16v детелинка.Явно не е издържа да кара зад мен с 50-60 хаха.
Comment
Comment