Известие

Collapse
No announcement yet.

Тези устройства вършат ли работа за нашите алфи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тези устройства вършат ли работа за нашите алфи?

http://cgi.ebay.com/New-HSN-CarMD-Ve...item2556c1950e

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Car-D...motiveQ5fTools

не мисля ,че си струва . И да показва нещо ,то ще е само най обикновенните данни.
    Земи си купи един алфадиаг да си четеш всичко по колата. Евтиния варианте и унидиаг ,но аз лично с него не съм работил ,интерфейса му е отвратителен

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      не мисля ,че си струва . И да показва нещо ,то ще е само най обикновенните данни.
      Земи си купи един алфадиаг да си четеш всичко по колата. Евтиния варианте и унидиаг ,но аз лично с него не съм работил ,интерфейса му е отвратителен
      можеш ли да ми дадеш някви по подробни данни за алфадиаг-а , как работи какво проверява какви пари е ? и нещо като снимка да го видя кво представлява ?

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
        можеш ли да ми дадеш някви по подробни данни за алфадиаг-а , как работи какво проверява какви пари е ? и нещо като снимка да го видя кво представлява ?
        Отиваш на страницата на алфадиаг - Alfadiag.Net
        ичетеш .... Аз съм много доволен ,чете всичко има живи данни.Прочети в сайта.
        Иначе е 65 евра ... поне беше и е доживотен ъпдейт . Не доплащаш допълнително за ъпдейтите.

Само че ти треа и обд2 кабел с усб ... тук някъде имаше тема как се инсталира всичко и какво трябва . Потърси постове на колегата EMZO

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Да и аз така сметнах.
          Поръчах си кабел от ebay за 13USD с доставката. Ще пробвам с Unidiag и ако не ми хареса ще си купя Alfadiag.
          Дано дойде по скоро само....

Comment

Working...
          X