Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Втора зима с Корморан 185/60/14
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Тая зима мисля да карам с нови Гудиър Ултра Грип 7+ на 205/55R16
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

185 65 R15 Миналата година нови-новенички, срещу 100 и малко пари бройката - беха перфекция. Сега ще им е втори сезон.
        А дали вече се натрупаха опашки пред гумаджийниците?
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Тази седмица ще сложа на железните джанти четири нови сръбски Kormoran snowpro 175/65/14 по 61 лв. с монтажа
          хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
          Regata 100s /88г

Comment

3-та зима с Нокиан 185/65/14. Няма такава гума съчетание цена-качество.
            ALFA 145 1.4 TS - ex
            ALFA 156 1.9 JTD

Comment

Миналата зима и тази зима със BF Goodrich G-Force Winter 195/65/15
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Втори сезон с Dunlop SP WINTER SPORT 3D 195/65 R15 91H.
                Страхотна гума.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Предни чисто нови Дебика фриго 2 - 175/65/14, а задните семперит (не знам модела) 185/65/14 на повечко зими. Малко кофти, че не са еднакъв размер, но баща ми ги е купувал и така е решил
                  За поведение на пътя ще кажа, като я покарам т.е. догодина
                  Иначе като падне снегyt, ще кажа мнението на бащата, той често минава през Петрохана, а зимата там е ад. Ако мине без проблеми, ще докладвам.
                  Last edited by soldier; d.m.y г., 17:59.

Comment

Досега със Sava Eskimo S3 185/65/14 - като нови бяха супер, но тази година ще трябват нови, че нещо зеха да сдават (трета година).
                    Мислех да взема просто нови от същите, обаче цените на Goodyear и Dunlop са само с около 30-ина лева нагоре тази година и май ще се пробвам с едно от двете. На мен ми е важно да драпат в сняг, че ходя често на ски - савите са (бяха) ОК там, но на лизгавица и мокро не са много убедителни (където "грандовете" уж били добре).

Тва нещо го пиша поне за трети път май

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

И аз вчера си напазарувах зимни гуми.Много се колебаех дали да си взема евтини нови или хубави втора употреба.В крайна сметка си взех нов Корморан(за втори път).Цената е 64лв за брой на 175/65R14.Преди 3 години си взех пак същите гуми,но със старата шарка и бях много доволен от тях.
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Гуудиър ултрагрип 7 - 185/60/14. Купени нови миналата година.
                        на 155-цата; - не са ме излагали !
                        Пирели Сноуспорт 205/55/16 - от 2004г. на 166-цата - с тях я взех - нямам още впечатления!
                        Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
                        Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
                        "If the sun refused to shine, I would still be loving you.
                        When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."

Comment

195/60R15 88T Michelin Alpin A3. 4бр купих ги преди месец, 2-ра употреба от познат, който си блъсна колата миналата година. На около 15000 километра са и 3 годишни. Малко са нисички, ама цената беше повече от перфектна.
                          На Типото съм с Дебица Фриго вече 4-та зима.......честно казано съм учуден от качеството на тази гума. Не съм имам никакви проблеми с тях.
                          Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                          Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                          JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            Втора зима ще съм с Дебика Фриго 2 195/65/15
                            и аз така
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

195/60/15 ниски?! мн са си добре, кво им е!
                              Аз карам със Семперит, Sport grip 195/65/15. Гумите ми са на 4 години, с 6 мм грайфер, без напукано са. Днес след обилният сняг вчера изпробвахме моите гуми срещу чисто нови мишелин, на един ден, новoпрозведени тази година, мога да кажа само засрамих мишелина, нищо не струват, а нека моите гуми са стари
                              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 21:30.
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Bridgestone Blizzak LM22 - направо рови асфалта.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X